Suratsız olmayı gerektiren meslekler

Konu sahibi son olarak 2815 gün önce görüldü
Antalya’da bir kaç defa şahit oldum,otelde çalışan elemanların tavrı çok kabaca,belli ki istemsizce çalışıyorlar.turistlerin çocukları bir şey istediklerinde türkçe küfür ederek cevap vermeleri nahoş benide Rus sandılar,rahat rahat sallıyorlar.iyi ki bana dememişler öyle bir tokat yapıştırırdım ki bütün dilleri ezberler..

Hemşireler, doktorlar sağlıkçılar genel olarak söylüyorum artık eskisi gibi değiller, yani empati kurabiliyorlar , iletişim güçleri oldukça iyi ve çok yardımseverler.. Yeni nesil iyi yetişiyor, onarıyor kendini.

Üç harfli market çalışanlarından yüzü gülene rast gelmedim adamlara üç kişinin yapacağı işi kitliyorlar nasıl mutlu olsunlar..

kesinlikle öğrenci işlerinde calisanlar.
sene milattan önce ikiyüzlü yillar , öğrenci işlerinin yoğun olduğu bir zamanda askerlik tecili için öğrenci durum belgesi almaya gitmiştim.
kadın bana sende okuyacaksan oku , okumayacaksan bırak diye fırça kaydiydi.
ne alaka dimi

Öğrenci işlerinde ki kadın için sanırım böyle bir şart var ben bu işte çalışıpta normal davrananı görmedim :D

Dövmeciler, abuk subuk yerine dövme yaptıranlar var.d

Mesleğinde insanlarla yüz göz olmak zorunda olan herkes.
Bireysel düşünmeyelim çünkü suistimal eden çok fazla insan var, böyle olması da gerekiyor.

suratsız kargo ve yemek siparişi getiren çalışanlara dayanamıyorum arkadaş (bazıları hariç)

Mekan korumaları dışında suratsız takılmayı gereksinim eden bir meslek aklıma gelmiyor açıkçası.

Geri