Suratı 5 karış 3 burç! Onları mutlu etmek imkansız, yüzleri sirke satıyor

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
BAŞAK BURCU

Başak burçlarının her zaman mutlak en iyiye ulaşma arayışları vardır. Ama istediklerini elde etmiş olsalar bile, yine de bu durumdan asla memnun olmazlar. İstediklerine ulaşmak için ellerinden geleni yaparlar.

burclar2-0402202484515c66.jpg

YAY BURCU

Yay burcu olanlar genellikle maceradan maceraya koşar. Maceraya olan susuzlukları asla giderilmez ve mutlu ve memnun olsalar bile sahip olduklarıyla yetinmezler. Mutlak en iyiye sahip olmak için bitmeyen bir arzuları var.

OĞLAK BURCU

burclar-040220241d3969dd.jpg

Oğlak burçları çok yüksek hedefleri olan azimli ve motive olmuş insanlardır. Başarılarından asla memnun olmayan, en hedef odaklı insanlardan biridir. Her zaman zaferlerini ve galibiyetlerini genişletmeye çalışıyorlar. Eğer başarısız olurlarsa dünyanın en mutsuz insanı olabilirler.

Kaynak

BAŞAK BURCU

Başak burçlarının her zaman mutlak en iyiye ulaşma arayışları vardır. Ama istediklerini elde etmiş olsalar bile, yine de bu durumdan asla memnun olmazlar. İstediklerine ulaşmak için ellerinden geleni yaparlar.

Başı çekiyorum resmen, mükemmelliği seviyoruz ne yapalım.

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Ortamda çok bayılmadığım biri vardır kesinnnn :d

Suratımı asınca çirkin oluyorum ben asamam burcum da bilmiş zaten

BAŞAK BURCU

Başı çekiyorum resmen, mükemmelliği seviyoruz ne yapalım.
memnuniyetsiz…

Yay mi?
Yooo dostum yoo.

Listede üç burç var; biri burcum diğeri yükselenim. Halbuki ben doğum günü pastasının üzerine "iyi ki doğdun bayan kahkaha" yazılmış insanım. :)

kızlar gülümseyin
gülmek iyi gelir
güzelleştirir falan

bazen elimde degil, n'apim. yormayin beni :d

Akrep'in başta olması lazımdı. Yanlış bu liste.

Geri