Superonline

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
"kurumsal hizmet"i allayıp pullayıp bakkal zihniyeti yürütülen bir firmadır.

ocak ayının sonunda şirketimi kapattım.modemlerimi de geri iade ettim bu firmaya (merter'deki vefa iletişim aracılığıyla).ancak şubat ayı dönemi içerisinde bana iade edilmemiş modem ücreti olarak 150x2=300 tl'lik bir fatura çıkarıldı.aradım, tutanak göndermelisiniz dediler.

iletişim merkezi'ndeki kıza sorduğumda "ekranlarına işlemlerimiz derhal düşüyor, size vereceğim bir kağıt onlar için önemli değil" dedi.neyse gel zaman git zaman hemen her gün aynı sorumsuzlukla karşılaştım.koskoca superonline kendi işlem merkezindeki hareketleri göremiyor ve bunun suçlusu ben oluyorum.

şikayetvar isimli web sitesine şikayetimi bilrdirdim.bana klasik mesajlardan birini attılar.mail gönderdim, geri dönüş olmadı, ertesi gün arandım.1 aydır görülmeyen işlem bir anda ekranlarda görülmeye başlandı nedense.hem de saatine kadar.dilekçemi istediler gönderdim.bir kaç gün sonra bu sefer "burak bey ben ayşe(temsili isim), modem iade tutarlarınız faturalarınızdan düşürüldü, bu amaçla aradım" denildi...

siz siz olun sakın bulaşmayın superonline'ye.

Hiz konusunda iyi ama musteri hizmetleri ana okulu bebelerinin elinde gibi. Kimsenin kimseden haberi yok. Bir defa neredeyse mahkemeye kadar intikal eden bir sorunla karsilastim. Genel merkezlerine gidip ortaligi birbirine katinca hallettiler. Ttnetten iyidir diyerek mesajima son veriyorum.

beklediğim performansı bulamadım. film izlerken takılma yaşadığımı bile hatırlıyorum. sorarlar adama nerde bu 20 mbps diye

bulaştık. sınırsız aldık. 8 megabit hız dediler 1 verdiler. şikayet vs şuan 7 alıyorum ama sürekli kopmalar oluyor.

Aynı alt yapıyla tt net kullanan bir üst komşumda 7 megabiti sorunsuz kullanıyor. Anlatıyoruz durumu olmuyor. bu sene taahhüt bitsin kapatıcam.

Yurdumuzun kullandıgı internet,sürekli kesilmeler yasanıyor. Hatta bazen rüzgarlı,yağmurlu havalarda internet olmuyor.

Bir hafta önce fiber net paketini,ses hizmetiyle beraber aldım.Hız konusunda iyi ama müşteri hizmetleri berbat.İki yıl taahhüt verdiğim için pişmanım.

Pek tatmin etmeyen internet firması.

Geri