Süper Lig başlıyor

Konu sahibi son olarak 380 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig'de 2020-2021 sezonu, 11 Eylül Cuma günü başlayacak.

5 Ekim'de sona erecek olan transfer dönemi öncesi kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren takımlar, şu ana kadar birçok ismi renklerine bağladı.

Ligin başlamasına 1 hafta kala, mevcut oyunculardan bir 11 kurduk. Size göre 'şu anki isimler baz alındığında' en güçlü kadro hangi takımda? Yorumlarınızı bekliyoruz.

GALATASARAY

Süper Lig başlıyor #1

FENERBAHÇE

Süper Lig başlıyor #2

BEŞİKTAŞ

Süper Lig başlıyor #3

TRABZONSPOR

Süper Lig başlıyor #4

3 4 kişi hariç 11 neredeyse değişti bizim.
Diğerlerini de beğeniyorum. Heyecanlı olacak bu sezon. Ömer faruğu da sokar ikinci yarı mikemmel olur .

En iyi kadroya sahip takim tartismasiz Fenerbahce diyebilirim. Ama yeni bir olusum nasil reaksiyon gosterecek?

Fenerbahçe iddalı bir kadro olusturdu,bu uyum gerçekleşirse ciddi fark gösterebilir.Önümüzde ki sene oynanacak lig,geçen seneden çok daha zor geçecek gibi duruyor.Tüm takimlara başarilar dilerim.

Gönlüm dileğim isteğim tabi ki Beşiktaş'tan yana. Hayırlısı bakalim.

kronik sakat falcao yerine en az onun kadar iyi ve kronik bir rahatsızlığı olmayan forvet alınmalı
gerçi alındı mı alınmadı mı bilmiyorum da takip etmeyi bıraktım artık iyice.

Galatasaray bu sene beni çok üzeceğe benziyor. Takım bu haliyle fazla umut vermiyor ama umarım yanılırım.

Ya her sene bu sene zorlu geçecek diye diye 5 yıldır lig TV iptal ettirmiyorum, ama bizim ligin kalitesi, oynanan top belli
Bu sene de kadiköy'de feneri yenicez

Son düzenleme:
Beşiktaş'ı eliyorum zaten onlardan bir şey olmaz. Fener ve Trabzon'un kadrosu iyi. Bizim kadro eh işte.
Fatih Terim faktörü var işte. Tabi bu kadroyla işimiz zor. Birkaç transfer yapmamız gerekecek.

En güçlü kadro kâğıt üzerinde her ne kadar " Fenerbahçe " olarak gözükse de en büyük handikapları olacak olan takım sinerjisini yakalamak olacaktır.

Ay unutmadım ama o bir kere olur.
Hayal kurma daha fazlasına. Hele de bu kadroyla :D komik oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri