SunSet(çatı kızı)

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıtıpıtı , tatlı dilli , neşeli biri.
Enerjisi sizi de sarar.Delidolu , hanım hanımcık şeker küpü bu kız.
Çok seviyorum , çok sempatik.

O benim aşkım :D

Oyunda hep aşkımızı itiraf ediyoruz birbirimize =) seviyorum kendisini tatlı dilli neşeli bir kız. Umarım hep güler o güzel yüzün canım

Vefalı,sıcakkanlı,samimi,doğal hemşehrim.Her zaman güler yüzlüdür.Etrafına pozitif enerji saçar.Derdi,sıkıntısı olsa bile dışarıya yansıtmamaya çalışır.Çok duygusaldır.Kalemi kuvvetlidir.
Yeni tanışmış olmamıza rağmen, gösterdiğin vefa için teşekkür ederim.Her şey gönlünce olsun. ; )

Konusunu açamadığım için şuan kendimden utandığım en samimi dostum..Her şeyimi bilen sırdaşım dert ortağım kendimi onunla çok rahat hissettiğim biri içi dışı bir canım arkadaşım en sevdiklerimdensin bunu zaten sende iyi biliyorsun..

çatıkızı

Önceleri günlüğünde yazdığı şiirler ve hoş yazılarıyla dikkatimi çekmişti, foruma yeni gelen üyelerimiz genelde biraz başlarda yadırgarlar ama O sıcakkanlılığıyla herkesi büyüledi ve bizimle cok cabucak kaynaştı. Samsun ekibinden olması ve samsunlulara zaafımın olması onu daha da cok sevmeme neden oldu. Yakın arkadaşlarıyla diyaloğu çok güzel. Umarım zamanla biz de daha yakın olabiliriz. Bi şartım var tabi Mavimden biraz uzak dur daha ben yanına gidemedim onun :o pide bile yediniz :/

Herşey gönlünce olsun canım :)

Kirilgan, narin, dostlarina fazlasiyla deger veren, sahiplenen, seffaf, ici disi bir olarak gördüm onu :)
Foruma renk atti, hep kalici olur umarim.

Deniz kenarı bir şehirden. Sohbeti hoş, sevimli, esprili biri. yalnız Çok çabuk ve olmayacak şeylere de sinirlenir böyle bi kötü kısmı mevcut. Onunla konuşurken muhabbetin tıkanması gibi birşey hiç söz konusu olmaz. Laf lafı açar açamazsa o açar bi şekilde (: Severim kendisini az buçuk :D Gönlünce olması dileğiyle herşey.

şirin bal küpü bişey işte gülen yüzü hiç solmaz inşallah :)

çatıkızı

Kendisiyle dün sohbet etme fırsatı bulduğum.
Kafa dengi bir insan.
Neşeli keyifli espriden anlayan aynı zamanda eşlik eden birisi .
Bundan sonra her gördüğümde merhaba nalan :D repliğiyle hatırlayacağım samimi insan

Sıcakkanlı, tatlı dilli, bolca neşeli yaşına göre çok olgun düşünceleri olan biri. Kalemi gerçekten çok sağlam. Yaşadıklarından doğru bulduğum dersler çıkarmış. Geleceğini çok parlak görüyorum inşallah öyle de olacak. Yüzünden gülümseme eksik olmasın. Herşey gönlünce olsun. :)

Karşılık sohbet etmek nasip olmadı ama forumda gördüğüm kadarıyla sıcakkanlı, neşeli , girdiği ortama anında ayak uydurabilen bi hatun :cici:

Bir gece en kötü olduğum zaman saat 3'te dertleştiğim birisi. Cana yakın. Sevecen biri. :)

Sözlükte dolanırken dek geldim, tanımıyorum henüz, ilginç nickli.
Görünce aklıma bi kaç soru geliyor, neden çatıkızı? Çatı da mı yaşıyor, çatı da mı doğdu, çatı mı evlatlık edindi, annesinin adı çatı mı? vb.

Tamam vurmayın.

09.05.2014

Sözlükte dolanırken dek geldim, tanımıyorum henüz, ilginç nickli.
Görünce aklıma bi kaç soru geliyor, neden çatıkızı? Çatı da mı yaşıyor, çatı da mı doğdu, çatı mı evlatlık edindi, annesinin adı çatı mı? vb.

Tamam vurmayın.

Bu sorularımın cevabını aldım ve az biraz tanıma fırsatım oldu. :)
Doğal, içten birisidir buraya not düşüyorum dikkatinize.
Biraz da azimli olsa çok şey başarabilecektir. :p

Canım o benımm askımm melek gibi biri :)) cok olgun davranısları var ama cıvıl cıvıl cok neseli biri allah bozmasın :) bıtanem benım o kadar tatlıki fıstık gibi allah yuzunun güzelligi gibi bi hayat yasatsın ona :) senı cokkkk seviyorumm canım benım :kiss:

09.05.2014

Benim bebeğim bana iki defa yazarmıs ölürüm ona ben :kiss: senii cok seviyorumm melegim benimm canında sıkkın sıkma o tatlı canını sen insallah hersey iyi olucak tamam mı yerim seni ben bebgim benim güzel hatunum :kiss: :dyg:

En güzel nikli arkadaşlarımızdan biri daha .. Laf olsun diye değil gerçekten de kalbi temiz yüzü güzel bir kardeşim ..

Gökhan Türkmen'in çatı katı klibinde oynayan kız :zuha:

Çok tatlı çok sevimli çok sıcakkanlı, bir o kadar da çok güzel birisi :)

Çok seviyorum , hep yanımda olur koruyup kollar beni :) Onun üzülmesini hiç istemiyorum , üzenide yakarım zaten :D Tam bi sonbahar çocuğudur :)

Kaynayanların kaynanaların birde tornacıların üstadı :D

SunSet
Ben bu konuya nasıl yorum yapmamışım :hih:
Burçinimmmm :srl:
Canım benim çok cana yakın dürüst açık sözlüm :kiss:
Son zamanlarda foruma pek fazla girmese bile yakınlığımı hiç kaybetmediğim güzellik :dyg:
Her fırsatta konuştuğum bir çok şeyimi anlattığım can:srl:
Sen hep mutlu ol sana gülmek çok yakışıyor.
Yüzündeki o gülücükler hiç solmasın ve sen kimsenin bunu soldurmasına izin verme.
Olmadı bana göster ben hallederim:pat:
Her şey gönlünce olsun bitanem seviliyorsun :kiss:​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri