Şuncacık şey 15 TL.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nohut büyüklüğündeki İsviçre 50 kuruşu neredeyse 15 TL’ye tekamül ediyor..benim el tavuk budu gibi çıkmış pehh.
IMG_5150.jpeg

azizim işçi lazım mı geleyim ben de ? buradaki yöneticiliği bırakıp tavuk yumurtası toplamaya gelebilirim. bak vatandaşlığım da var.

azizim işçi lazım mı geleyim ben de ? buradaki yöneticiliği bırakıp tavuk yumurtası toplamaya gelebilirim. bak vatandaşlığım da var.
Çok sıkıcıymış. Bunalımdan insanlar erken yaşta hep intihar ediyormuş, insan ömrü 40 seneymiş. Sonrası ötenaziymiş falan.

Hem polis copu olmadan yapamazsın. Gitme bir yere.

Cemaatenim de oturum verirler büyük ihtimal

isviçre'yi tam bilmiyorum azizim, avrupa birliği'ne dahil olmasa bile AB vatandaşlarını vizesiz ülkeye alıyor bu sebeple vizesiz bir şekilde isviçre'ye gidebiliyorum ama oturum işleri nasıl olur hiç araştırmadım. sadece bir defa gezmek amacıyla gittim isviçre'ye.

Çok sıkıcıymış. Bunalımdan insanlar erken yaşta hep intihar ediyormuş, insan ömrü 40 seneymiş. Sonrası ötenaziymiş falan.

Hem polis copu olmadan yapamazsın. Gitme bir yere.

gel seni de götüreyim 5 sene daha dayanabilecek misin buralarda ?

gel seni de götüreyim 5 sene daha dayanabilecek misin buralarda ?
İsviçre yönetimi evde en fazla kaç kedi beslemeye izin veriyor?

Türkiye'de evde kaç kedi beslediğine karışmıyorlar. Diğer başka her şeye karışıyorlar.

İsviçre yönetimi evde en fazla kaç kedi beslemeye izin veriyor?

Türkiye'de evde kaç kedi beslediğine karışmıyorlar. Diğer başka her şeye karışıyorlar.

onu bilemiyorum insanın evinde kedi beslemeye neden karışsın isviçre ? yani bir insanın en fazla bakabileceği, gerçekten ilgilenebileceği kedi sayısı ortalama bellidir. üretim yapıp satmıyorsan tabii.

bende bir tane var.

onu bilemiyorum insanın evinde kedi beslemeye neden karışsın isviçre ? yani bir insanın en fazla bakabileceği, gerçekten ilgilenebileceği kedi sayısı ortalama bellidir. üretim yapıp satmıyorsan tabii.

bende bir tane var.
O zaman derhal AK Parti logolu ve de RTE fotolu yaşam rehberimi bir kenara atıyorum ve İsviçre'ye yerleşiyorum. En az üç çocuk demişti, yapamadık. Mahçbuz zaten...

Geri