Sultan abdülhamid'in çocuklarının çektiği acılar ve açlıktan ölen çocukları..

Konu sahibi son olarak 2802 gün önce görüldü
açlıktan ölüme terk ettikleri,sultan abdülhamid'in çocuklarının hayatları bakın nasıl son buldu..

Trollse komik değilse dahada komik.

Hocam acma boyle konular gercekler agir ve aci gelir.

Herkes hilafetin kaldirildigini bilir ayni yasanin arka yuzunde yazilani bilmez. O yuzden ustunden 100 yil gecmis neredeyse ogretilmemis simdi ogrenenler anlamaz yalanlar hatta daha da kotusu hak veirler. (:

CHP demiş ya ; )) Ha ha ha. Ne yeyip içiyorsun merak. Ettim

Bir tv proğramında son padişah Vahdettinin sürgün edilişinden sonra tüm aile efradının fakirlik, açlık sefalet içinde yaşadığını ve çilelerle geçen ömrü izlemiştim. Bence utanç kaynağı. O insanlara vefa borcumuz var.

Bir tv proğramında son padişah Vahdettinin sürgün edilişinden sonra tüm aile efradının fakirlik, açlık sefalet içinde yaşadığını ve çilelerle geçen ömrü izlemiştim. Bence utanç kaynağı. O insanlara vefa borcumuz var.

Oysa hepsi İngiliz gemileriyle kaçıp hainlik etmişlerdi değil mi? Hainlik edeni İngiliz bile aç bırakıyor demek.

Oysa hepsi İngiliz gemileriyle kaçıp hainlik etmişlerdi değil mi? Hainlik edeni İngiliz bile aç bırakıyor demek.

Yanlış ve yanlı öğrendiğin için hiç bir açıklama seni tatmin etmiyecektir. Öğrendiğin tarihide emin ol o laf attığın ingilizler yada aynı cüruhun insanları yazdı.
Tarihi yabancılardan değil kendi tarafsız tarihçilerimizden öğrenmek lazım.

Yanlış ve yanlı öğrendiğin için hiç bir açıklama seni tatmin etmiyecektir. Öğrendiğin tarihide emin ol o laf attığın ingilizler yada aynı cüruhun insanları yazdı.
Tarihi yabancılardan değil kendi tarafsız tarihçilerimizden öğrenmek lazım.

Birkaç kere daha okur musunuz yazdığımı :) Lütfen...

Ülkesini satan bir padişah var ise ona alternatif birine ihtiyaç duyulmaz. Ülkesini satan sefalet çekmez, en uzak akrabalarına kadar tıpkı fetö gibi bolluk içinde yaşar. Ülkesini satan bir padişah olsaydı değil 100 senede, 1000 sene geçse toparlayamazdık Asim.

En son kalan Osmanlı Torunları, Türkiye'de sözde hakları olan toprakları istiyorlardı. Galatasaray adası falan filan, hepsi de gayet lüks içinde hayat sürdürüyorlar şuan.
Şahsen bir padişahın 19 kardeşine kıyması bana daha acı geliyor. O zamanlar Osmanlı tebaasının çoğu fakirdi, zengin olan gayrimüslimlerdi.

Geri