Suda Doğum Hakkında Bilinmesi Gerekenler

• Kullanıcı İrneka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Konu sahibi son olarak 2918 gün önce görüldü
Suda doğum yapmak sanılanın aksine çok kolay bir yöntem değil insanlar bilgisi olmadığı halde çok kolay yorumlar yapabiliyor ama uyguladığınız yöntem ne olursa olsun alanında uzman ve deneyimli kişilere baş vurmak çok önemli doğum sırasında anne ve bebeğin hayatını riske atacak durumlardan kaçınılmalı suda doğum ve sonrası dikkat edilmesi gerekenler.

qRRaEB.jpg

Bebek suyun içerisinde doğuyor ve oradan sonra annesinin göğüsü ile buluşuyor. Suda doğum avantajları, gebe doğum başlar başlamaz suya girmiyor, girme kuralları var. Doğuma yakın bir zamanda suya giriyor, suyun ısısı çok önemli
Suda doğum yapacak ve sizi destekleyecek personelin bilgili olması çok önemli. Bebek ısıya dikkat edildikten sonra bebeğiniz her şey yolunda ise suya doğabiliyor, burada personelin çok fazla size manevralar ile yardımcı olamayabiliyor. Burada sizin bilgili hazırlıklı olmanız ve sizinde personelin komutlarını dinleyerek doğurmanız çok önemli.Bebeğiniz doğduğunda kendiniz bebeğini karşılayıp göğsünüze yatırıyorsunuz. Her gebe suda doğum için uygun değildir. Bu kriterleri siz ve sizi takip eden ekip ile görüşmeniz ve onların onayı ile suda doğum yapmanız gerekiyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu işlere girip parayı götüreceğime. Ssk köşelerinde halka ve hakka hizmet etmeyi tercih ettim. İnşallah cennet diye bi yer vardır. Yoksa hayatım yalan olur

climax bedava mı çalışıyorsun sanki kafir mendebur zındık.

O değilde Allah biliyor da kadın hastalıkları doktoru falan yapmıyor beni. Sonrası trust me i'm a doctor.

Geri