Sucuklu Yumurta Nasil Yapilir ! FB ye Özel!

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Sucuk ince ince kesilir.
Bicak inceliginde. (malum sucuk pahali, tavada cok yer kaplasin.)
JLdZOn.jpg

Sonra Tereyag eritilir, bu cok önemlidir. Aman Teflon tavayi cizmeyin, tozlari kanser yapiyomus !
Fakir feveran margarin yagi kullanabilir, Tereyag onun neyine :D

DXoYYZ.jpg

Yag eridikten sonra Sucuklar tavayi kaplayacak sekilde dizilir. Aman dikkat yakmayin sucuklari !

b8QVZn.jpg

Son olarak ta Yumurtalar kirilir, üzerine de hafif Kekik serpistirilir. Afiyet olsun :D

Bu arada 3. yumurta dagilmasaydi iyiydi :(

YP3Qyz.jpg

tava çizilmiş başgan,olmadı baştan :T:

Ben sıvı yağ ile kızartıyorum :p

Öff canım çekti :(

Üniversitedeykene 1 liralık sucuklar vardı pazarda satılan. Onunla yapmıştık. Tadı sucuklu yumurta hariç her şeye benziyodu. Görüntüsü de öyle. Tavanın içinde bir siyahlık, siyahlığın etrafında sarılık ve beyazlık. Yiyemeden görüntüsüne bakarak doymuştuk. Niye anlattım bilmiyorum ama böylede bi anı işte

o değilde hepsini sen bir başınamı yedin :/

Üniversitedeykene 1 liralık sucuklar vardı pazarda satılan. Onunla yapmıştık. Tadı sucuklu yumurta hariç her şeye benziyodu. Görüntüsü de öyle. Tavanın içinde bir siyahlık, siyahlığın etrafında sarılık ve beyazlık. Yiyemeden görüntüsüne bakarak doymuştuk. Niye anlattım bilmiyorum ama böylede bi anı işte

Gitti iştahım Nil .s

Hocam biraz daha ince kesseydin ardından kendimi görürdüm.. :D Püf noktası sucuk hafif kalın olucak ince olursa kurur ve sendeki gibi üste doğru şişer altı pişmez.. Ayrıca cam ocak sahibisin teflon tava kullanıyorsun seramik tavaya geçiş yapmalısın.. :D

tereyagida neymi$! siviyagini iyice isittiktan sonra at icinne sucugu gor tadini :D
ha bide ustune kapak ort kapaktan akan sulari da icine dok cizirdasin daaha giuzel oluyo :kiki:

çok çok , hepsi göbek olarak sana geri dönüş yapacaktır bekle :p

dj 30'undan sonra obez olacan uyarim :d

Hocam biraz daha ince kesseydin ardından kendimi görürdüm.. :D Püf noktası sucuk hafif kalın olucak ince olursa kurur ve sendeki gibi üste doğru şişer altı pişmez.. Ayrıca cam ocak sahibisin teflon tava kullanıyorsun seramik tavaya geçiş yapmalısın.. :D

Yuh adama bak. Sucuklu yumurtanin kitabini yazmis ! :D
Nerden geliyo bu bilgiler olm ??? :D
tereyagida neymi$! siviyagini iyice isittiktan sonra at icinne sucugu gor tadini :D
ha bide ustune kapak ort kapaktan akan sulari da icine dok cizirdasin daaha giuzel oluyo :kiki:

Sivi yag derken ?

Zeytin mi, misir mi , hangisi?

muyendis, acilen tartisma konularini birakiyosun, Dengesiz güruhlarla vedalasiyosun ve buraya gelip benimle sofraya oturuyosun kardesim ;)

Karşında bekar ve tek başına yaşıyan biri var her türlü yemek bilgimiz var mecburiyetten.. :D

Ayrıca mısır yağımı olur mu ağır olur fındık yağı yoksa ayçiçek yağı.. :D

aycicek yagi olmasi lazim
blink.gif

Geri