Suçsuzken Suçlu Duruma Düşmek

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
Zaman zaman nasıl olduğunu anlamadan becerdiğim eylem.

Genelde kendini iyi ifade edememe durumudur.Bazende saçma sapan ön yargılardır.

Öfkeyi kontrol edememekten hep bunlar, tepkiyi fazla göstermekten :bekle

3. şahsın algısından ırak düşünüldüğünde mümkün değil. Hak baki.

hayatımda çok yaşarım bu anları
frene basmayıda biraz bu yüzden öğrendim.

Bazıları suçluyken suçsuzmuş gibi davranıp cidden üste çıkmaya çalışyor bence çok komik oluyorlar özür dileyip konunun uzamamasını sağlamak varken.

Sakinliğini koruyamayan insanların başına gelir. Tez canlı olmaya gerek yok, suçsuzsan sen neden panikliyorsun ki.

Hayatta yapmayi basarabildigim en iyi seydir. Sonra cirpindikca hata yaparsiniz, sonra donup bakarsiniz olup bitene kendiniz bile inanamazsiniz .)

samanyolu tv de oynayan , oğlu işteyken gelinine eziyet edip oğlu eve geldiğin de
-oğlum senin bu karın bana eziyet ediiyor diyen , luciferımsı insanlar yüzünden gelinen durumda olabiliyor.

genelde bu tarz insanlarla uğraştığım için , forumdada sık sık böle göz boyayan denyolara denk geldiğim için bağırıp çağırınca
o erif kazanıyor , ben gene aksi ve ağzı bozuk insan oluyorum.

tabi millete "ulan görmüomusunuz mkdum çocuğu bana ne dedi , ya baksanıza o başlatmış" desemde
hayır sen yanlışsın oluyor , bende umurasmıyorum allah ne verdiyse ters yatırıp düz ...... çatur çutur girişiyorum.
napim

Ana dili gibi yalan konuşanlar beceriyor vesselam suçsuzu suçlu etmeyi.

Fazla detayli, uzun ve panikli konusursan, ister istemez 'bos' konusmus olursun karsi taraf icin. Sustugun zaman ve yerinde konustugun zaman kisa ve dogru cevaplarla, iste ozaman dusmezsin boyle durumlara.

Ogrendim :D

Tam benim durumum
Hakliyken haksiz
Sucsuzkende suclu duruma dusmek
Bunu nasil beceriyorum bi bilsem

Ben biliyosam neyin ne olduğunu gerisi ilgilendirmez. kalkıpta kanıtlamaya çalışmam bir şeyleri.

aman beeeee git ötede eziklen :p

Hiç o duruma düşmem hatta suçlu olsam da suçsuz olurum bı şekil :d

İnsanın kendini ifade edememesi durumlarında bu çok rastlanan durumdur. Birde retorik insanların karşısında da mümkün olabiliyor. Bunlar vahim birşey değil iftiradan dolayı haksız durumana düşmek

Geri