Şuan Ne Yapıyor, Ne Düşünüyor, Ne Yapmak İstiyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Uzanmış çay sigara eşliğinde geekyapar izliyorum.
Ağrıyan dişim için ağrı kesici içmeyi düşünüyorum.

Trt arşivde takip ettiğim bir dizi vardı site formatını değişmiş diziyi silmişler çok üzgünüm : / pof

uzanıyorum forumda takiliyorum
itiraf ediyorum aklım kesinlikle burda değil
yapmak istediğim bir şey var ama imkansız

Trt arşivde takip ettiğim bir dizi vardı site formatını değişmiş diziyi silmişler çok üzgünüm : / pof

hangisi merak ettim,izliyorum cunku TRT arsivi
simdi baktim kotu olmus yeni hali ve hicbir sey kalmamis yeniden yukluyor olabilirler
olmayadabilirler emin olamadim
ben de artik uzgunum

hangisi merak ettim,izliyorum cunku TRT arsivi
simdi baktim kotu olmus yeni hali ve hicbir sey kalmamis yeniden yukluyor olabilirler
olmayadabilirler emin olamadim
ben de artik uzgunum

Çok kötü olmuş yeni hali umarım yeniden yüklerler
Kuruntu ailesi ve Uğurlugiller ailesini severek takip ediyordum içimde kaldı : (

Çok kötü olmuş yeni hali umarım yeniden yüklerler
Kuruntu ailesi ve Uğurlugiller ailesini severek takip ediyordum içimde kaldı : (

Ben onlari izlemistim ozellikle "ugurlugilleri" baci kalfayi merak ettgimden keyifle izlemistim hemde :)

ama galiba yeniden yukluyolar "Sasifelek Cikmazi" mesela 10 bolum yuklenmis henuz
daha onceden 64 bolum vardi demek ki yeniden yukluyolar
ben en son "Kartallar Yuksek Ucar"i izliyordum o da kalkmis ama neyseki bitmisti
bekleyelim bakalim biraz

Gerçekten bunu söylemeye utanıyorum ama ekmek arası patlıcan közlemesi ve peynir yerken :D forumla ve telefonumla ilgileniyorum ama aslında yapmak istedigim, dakikalardır aradıgım bankanın müşterinin hizmetlerinin o güzelim sesini duymak :/

Geri