Şuan Ne Yapıyor, Ne Düşünüyor, Ne Yapmak İstiyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Şuan ne yapıyor, ne düşünüyor, ne yapmak istiyorsunuz?

Onun yanında olmak istiyor........

Çay içiyor "nasıl olcak bu işler" yolları karla kapalı ıssız bir dağ evinde mahsur kalmak istiyorum

İşe verdiğim molayı kahve ile güzelleştiriyorum.Nerede olmak istediğimle alakalı hiç bir fikrim yok :)
Hayat süprizlerle dolu bana, bu gün başka iş yeri, yarın başka.Ehbs ime düşen talimata bağlı yaşıyorum:)

İşe verdiğim molayı kahve ile güzelleştiriyorum.Nerede olmak istediğimle alakalı hiç bir fikrim yok :)
Hayat süprizlerle dolu bana bu gün başka işyeri yarın başka.Ehbs ime düşen talimata bağlı yaşıyorum:)

ehbs ne olduğunu düşünüyorum :liv:

Hiçbir şey yapmiyor, düşünmüyor, istemiyorum =)

Corap giymeyip ayaklarimi birbirine sürterek ısıtmaya çalışıyorum :u3:
Müzik dinliyorum,odam da karanlık birazdan uyurum.

Karanlıkta uzanıyorum, kalkıp kalkmamak konusunda kararsızım, meyveli yoğurt yemek istiyorum.

Cruel Devil gibi eski konuları hortlatmak istiyorum. :p

Mango yiyorum..bir yandan sabah kadar aglayasim var ..Ama Bu moddanda cikmayi planliyorum acilen

Bayram sakinliğinden ötürü ancak gece yapmam gereken testleri araya sıkıştırdım onlarla uğraşıyorum bir yandan sorun çıkarsa gitmeyi düşünüyorum yatıp uyumak istiyorum öyle ortaya karışık :T:

Uzanıyorum, şu an bu konuya yazdığım mesajı düşünüyorum, ee şey yapmak istiyorum, yerçekimsiz ortamda yaprak sarması yiyeyim ama etliekmek tadı versin.

Soğan katlediyorum
Yarın aramaya devamları düşünüyorum
Olduğu kadar huzur istiyorum ve gecenin son bulmamasınııı.:anla:

Konuyu Devlet Bahçeli açmış gibi k, Birand dedim ki Sn. Başkanım.

Açtığın konuya sokum

Sokum:

Dana-Sokum-1.jpg

bitsede gitsek modu ile beklesirken yine bana haram geceler diye dusunup sadece uyumak istiyorum

sakız çigniyorum.
sakızımı daha fazla nasıl şişiririm diye düşünüyorum
şişirip suratıma patlatmak istiyorum

:hihi: :D

şunu alalım yukarıya
arada yazarım
evet tam benlik

Geri