Şu saatte mesaja aramaya dönmem dediğiniz bir saat var mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Şu saatte mesaja aramaya dönmem dediğiniz bir saat var mı?

Yabancı numaralara hiç dönmüyorum. Onun dışında aranmışsam saat farketmeksizin dönerim

Vakit bulduğum an mutlaka dönüş yaparım.

saatten ziyade ısrarla arama yapanları bilerek açmıyorum. normal aramaları yetmiyor gibi wp'den de arıyorlar.

böyle büyük laflar edemiyorum, dokanıyor.

Son düzenleme:
İş için 5’ten sonra ve haftasonları açmam.

Kişisel hayatımda çekirdek ailem hariç acil olmadığını düşündüğüm telefonları evdeyken açmam.

Sms, whatsapp mesaj sesim sessizde. Uyumuşsam zaten dönemem. Uyanıksam her türlü dönerim. Aramalara da dönerim genelde belki acil, önemli bir şeydir diye…

Olur olmaz saatte laf olsun ya da goygoy yapalım diye arayacak insanlar yok çevremde. Bana ne zaman ulaşabileceğini iyi bilir çevremdeki herkes. Günün her saati hatta sabaha karşı arasa bile açacağım 3-5 kişi var. Sırf canım sıkkın, uyuyamadım dedi diye uykumu hiçe sayacağım…

Olur olmaz saatte laf olsun ya da goygoy yapalım diye arayacak insanlar yok çevremde. Bana ne zaman ulaşabileceğini iyi bilir çevremdeki herkes. Günün her saati hatta sabaha karşı arasa bile açacağım 3-5 kişi var. Sırf canım sıkkın, uyuyamadım dedi diye uykumu hiçe sayacağım…
abi..
abi sen soruyu cok yanlis anlamissin :D cnzkxnxcnxm

E yani gece 12 den sonra kimse aramasın çünkü tedirginlik oluyor

belirli bi saatim yok. canımın istemediği hiçbir mesaja veya aramaya dönmem

mesai saatleri dışında iş telefonumu çantamdan bile çıkarmıyorum. şahsi telefonumda belirli bir saat olmasa da yatarken sesini kısar, kaldırırım. ki yakın çevrem de aramadan önce mesaj çekmesi gerektiğini bilir. anlayışlı aşklarım benim<3

telefon konuşmalarından/aramalarından o kadar nefret ettirdiler ki hale geldim ki eşi, dostu, anayı, babayı bile aramaya erinir oldum artık.
vakti zamanında dershanede çalışırken sabah ayrı, akşam ayrı bir ton veliyle görüşünce taaaaa o yıllardan ben de bir telefon fobisi başladı. artık dedik devletin malı evet malı olduktan sonra çok şükür kurtulduk derken daha beteriyle sınadı yüce rabbım beni. yok şu proje nasıl oldu, yok bu para nereye gitti derken adamlar pazar günü gece saat 11'de bile arıyordu mesela. bıunun gibi birtakım zırtapozların vakitsiz ve ısrarlı aramalarına elbette cevap vermiyorum.
sırf bu yüzden telefon ötünce bile artık tüylerim diken diken oluyor.
zaten hep iş için arıyorlar, hiç aşk için arayan yok anasını satayım...

• Beğen
Tepkiler: Sim
arayana göre değişir.

7 gün, 24 saat arayabilirsiniz ama her zaman ulaşamazsınız.

Sesi kısıksa uyumuşsam milyon kere arasam açamam. Seslideyse açarım ama önemli bir şey mi var diye endişelenirim…

Yok.
Dönmüyorsam dönmemesimdir.
Dönüyorsam dönmüsümdür.

Geri