Su parkı eğlencesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Her yaştan insanın gitmekten keyif aldığı yazlık eğlence parkları olup havuz, bar, restoran, çocuk oyun alanı hizmeti de sunmaktadır.
Yaz aylarının en keyifli eğlence mekanlarıdır.
Otel ya da tatil köyü bünyesinde hizmet verebilecekleri gibi bağımsız tesisler de mevcuttur.

14620192367615ekici4.png

butür ve bunlara benzer aktiviteler aslinda cok önemli yerler
yapanlardan ve yaptiranlardan Allah razi olsun
insanlarin sihatli birsekilde sosyallaşmasini sagliyor

butür ve bunlara benzer aktiviteler aslinda cok önemli yerler
yapanlardan ve yaptiranlardan Allah razi olsun
insanlarin sihatli birsekilde sosyallaşmasini sagliyor
Nişan, düğün, toplantı, kermes, seminer gibi organizasyon ya da etkinlik imkanı da sunuyorlar.

aquapark’ın aquapark olduğu zamanlar… bence bu tam ergenlik aktivitesi ve tabii çocukluk… bir de robinson club vardı eskiden. bunlar hala var mı, bilmiyorum. biz severdik, şimdi ilgimi çekmiyor ama çoluk çocukla olsa sanırım yine sevilir. babam su parkında bizden çok eğlenirdi çünkü kfkfj annem de bizi babama sallayıp kendi kafasına göre takıldığı için eğlenirdi kfkf velhasıl herkes için eğlenceli aktivite:d

Su parkında hijyen falan çok zor, tamamen piyango
Otel ve tatil köyleri ya da büyük işletmeler çok özen gösteriyor ancak sonuçta denize kurulu su parkı fikri daha mantıklı olabilir. Denizin altı / derinliği ise böyle bir yapıyı kurmaya uygun olmuyor.

Kaydırak sayısını artırabilmeleri için havuz kullanmaları gerekiyor.

ca026aab51de0aea323eccc90560ef10.jpg

bahcesehirdeki lüks dairem aklima geldi ulen ne gunlerdi be mazi

aquapark’ın aquapark olduğu zamanlar… bence bu tam ergenlik aktivitesi ve tabii çocukluk… bir de robinson club vardı eskiden. bunlar hala var mı, bilmiyorum. biz severdik, şimdi ilgimi çekmiyor ama çoluk çocukla olsa sanırım yine sevilir. babam su parkında bizden çok eğlenirdi çünkü kfkfj annem de bizi babama sallayıp kendi kafasına göre takıldığı için eğlenirdi kfkf velhasıl herkes için eğlenceli aktivite:d
Aquapark, aquadolphin. Buraların havuzunda kendi koltukaltı kılıyla yüzme yarışı yapan insanlar gördük. Elit bir mekan.

Aquapark, aquadolphin. Buraların havuzunda kendi koltukaltı kılıyla yüzme yarışı yapan insanlar gördük. Elit bir mekan.

ıyy. bizim zamanımızda o kadar kötü değildi ya. ben kuşadaşındaki aquapark’ı bilirim. ama nereden baksan 20 sene olmuştur. ben ergendim. yeni açıldığı dönemlerdi. bakma küçükken insanın aklına öyle şeyler gelmiyor pek ama şimdi binbir çeşit şey geliyor aklıma kdjd

Kemal dedenin bolca vakti olacak buralarda vakit geçirsin işte emekliliğin tadını çıkarsın

ıyy. bizim zamanımızda o kadar kötü değildi ya. ben kuşadaşındaki aquapark’ı bilirim. ama nereden baksan 20 sene olmuştur. ben ergendim. yeni açıldığı dönemlerdi. bakma küçükken insanın aklına öyle şeyler gelmiyor pek ama şimdi binbir çeşit şey geliyor aklıma kdjd
Haa ben çekmecedekinden bahsediyorum ya.

çok seviyorum özellikle alanyada olana hastayım! denize girmekten ise aqupark candır benim için ( simitle atlıyorum ama yüzmeyide bilirim yaaanee) eğlence amaclı :D

Geri