Su nereden geldi

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Bütün bilimin hemfikir olduğu konu, Dünya ilk oluştuğunda ateş topu olmasıdır.. Öyle bir sıcaktı ki üzerinde bir damla su buhar olmadan barınamazdı ve atmosferi de yoktu. Daha sonra soğumaya başladı ve soğudu ve soğudu... Soğumadan önceki molekül ya da atomlarından hiçbiri suyu meydana getirecek molekülü oluşturacak potansiyele sahip değildi. Zira oksijen hiç yoktu. Peki soğuduktan sonra bu su nereden geldi?

Benim bildiğim şöyle diğer atomların anası hidrojen değil mi hidrojen sonra helyum a sonra lityuma diye artarak gidiyo suyun oluşumuna geleyim neden şuan su yapılamıyo diye çok araştırdım bileşiklerin oluşabilmesi için belli açılarda çarpışmaları gerekiyormuş suyun ki de öyle olduğu için kinetik enerjinin çok fazla olduğu zamanda su oluşabiliyor bu da dünyanın ilk zamanlarında sıcaklık fazla olduğu için kinetik enerji de fazla oluyor ve doğru açıda çarpışabiliyor

Benim bildiğim şöyle diğer atomların anası hidrojen değil mi hidrojen sonra helyum a sonra lityuma diye artarak gidiyo suyun oluşumuna geleyim neden şuan su yapılamıyo diye çok araştırdım bileşiklerin oluşabilmesi için belli açılarda çarpışmaları gerekiyormuş suyun ki de öyle olduğu için kinetik enerjinin çok fazla olduğu zamanda su oluşabiliyor bu da dünyanın ilk zamanlarında sıcaklık fazla olduğu için kinetik enerji de fazla oluyor ve doğru açıda çarpışabiliyor

atomların anası hidrojenmiymiş
lan bana baska bişey dedilerdi küçükken
bende bizim köylü karı diye geziniyodum etrafta ya

vallaha ne biçim oldum şimdi
gidiyimde az inetik enerji çıkarıyım açığa
lmfgdfmhdd

Şu Killa Hakan'ın Hodri Meydan şarkısındaki Adidas üst ceketi nereden bularım, evet bularım? @Süreyya oradaki Adidas'a bak bakim, varsa yolla. Bir de M yazılı College Çekked bebeğim lütfen, sarı kırmızı lütfen, MJ tarzı.

Öptüm kalp çok.

Şu Killa Hakan'ın Hodri Meydan şarkısındaki Adidas üst ceketi nereden bularım, evet bularım? @Süreyya oradaki Adidas'a bak bakim, varsa yolla. Bir de M yazılı College Çekked bebeğim lütfen, sarı kırmızı lütfen, MJ tarzı.

Öptüm kalp çok.

Kargoda sknti yasioz bu aralar.
Ama gecsin olur olur.ss

Geri