Su konusunda...!

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Bıkmayacağım, hep yazacağım. Umulur ki aklında yer eden birileri olur... Arkadaşlar; ellerimizi yıkarken, suyu bir kalemden daha ince açtığımızda daha iyi yıkadığımızı biliyor musunuz? Su yaşamın kendisidir. 80 milyonluk bir ülkede herkes günde çok değil 1 litre su tasarrufu yapsa ne kadar tasarruf yapılır Bilginiz varmı? Dünyayı daha yaşanır bir halde bırakmak için şimdi tasarruf zamanı Saygılarımla Kamil0920_

Kamil Bey bu söz size mi ait? Admini olduğum Özlü Sözler Şelalesi adlı Facebook grubumuzda paylaşılmış. Çok etkilendim....

1.jpg

Suya gerçekten değer veriyorsak şu betonlaşmayı övenleri, ormanları yok edenleri,..... tarihin çöplüğüne atmak gerek ve insanlara doğanın ne kadar gerekli olduğunu öğretmek gerek. Gerisi boş laf.

Suya gerçekten değer veriyorsak şu betonlaşmayı övenleri, ormanları yok edenleri,..... tarihin çöplüğüne atmak gerek ve insanlara doğanın ne kadar gerekli olduğunu öğretmek gerek. Gerisi boş laf.
Almanya'ya Polonya üzerinden bir Ayı girmiş, Almanlar o Ayı'yı hemen avcı tutup vurdurmuş. Bu doğrumu? Yazın Almancılar anlatmıştı.

Kamil beyi bu konuda destekliyorum. Dikkat çekilebilecek her alanda su tasarrufuna dikkat çekilmeli.

Olm hem su diyorsun. Hem de Avrupa yakasının tüm tatlısu barajlarının anal İstanbul procesi ile denize boşalacagini bile bile histeriye girip bu ihaneti destekliyorsun. Sonra suyu kalem gadar aç. Tamam.

Suyu kalem gibi açıp elimizi yıkarsak, eleleimizin daha iyi yıkanıyor olması ilginç geldi bana. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı acaba. Yoksa element uydurma işi mi?
Fizik kurallarına aykırı gibi geldi bana..

Olm hem su diyorsun. Hem de Avrupa yakasının tüm tatlısu barajlarının anal İstanbul procesi ile denize boşalacagini bile bile histeriye girip bu ihaneti destekliyorsun. Sonra suyu kalem gadar aç. Tamam.
Su önemli ama reisin koltuğu ve yandaşların rantı daha önemli.

Suyu kalem gibi açıp elimizi yıkarsak, eleleimizin daha iyi yıkanıyor olması ilginç geldi bana. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı acaba. Yoksa element uydurma işi mi?
Fizik kurallarına aykırı gibi geldi bana..
Madem merak ettiğin söyleyeyim Hani hep evimizi yıkarken sıvı sabun gibi temizleyiciler kullanırız ya suyu bol açtığımızda hiçbir faydası yok. Akıp gidiyor, bir de az açarsanız eğer, daha iyi ve temizleyerek yani ovalayarak yıkadığımızı göreceksiniz. Saygılarımla....

Su gerçekten çok önemli. Bunun şakası dahi yapılmaz. Lafla vatanperverlik olmaz hele hele su yoksa vatan ölü vatandır. Ülkesini seven gerçek yurtsever, milliyetçi ülkesini su cenneti yapmak için uğraşır.

Kimbuhatun erkek yalnız birader. Yanlarken tikkat edelim.

Geri