Su kilo aldırır mı ? - su içmek kilo yapar mı

• Kullanıcı TıLsıM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü

Su hayatın kaynağıdır. Susuz bir hayat düşünülemez. Yazın, kışın, baharda, gece, gündüz farketmeksizin herkesin suya ihtiyacı vardır. Peki su kilo aldırır mı ? Suyun kilo aldırdığını düşünenler haklı mı ?

1-su.jpg

su kilo aldırır mı

Su içmek kesinlikle kilo aldırmaz. Herkesin günde minimum 2 litre su içmesi gerekmektedir. Tüm uzmanların ortak görüşü budur. Yaz mevsiminde 2 litreden daha fazla su içmek gerekir. Su kilo aldırmadığı gibi kilo kaybını da sağlar.

Diyet yapanlar eğer bolca su tüketirse daha hızlı kilo verebilirler. Sık sık su içmek mideyi çalıştırır, ancak yemek yedikten sonra su içmemeye dikkat etmek gerekmektedir. Yemekten sonra olabildiğince az su içmek gerekir. Yemeğin üstüne ne kadar su içerseniz o kadar şişkinlik yapar.

Su bende göbek yapıyor o nasıl olcak

Suyun faydaları saymakla bitmiyor.Yemeklerden önce içilen iki bardak şu iştahınızı kesiyor.Ayrıca günlük 2 yada 2.5 litre su tüketmek zayıflamanıza yardımcı oluyor.Bunun yanı sıra suyunuzun içine limon sıkarak ve yarım cay bardağı sirke ekleyerek vücuttaki yağ yakımınıda hızlandırabiliryorsunuz.

Keisnlikle Zayıflatıyor ve sağlık açısından çok faydalı günde en az 2 litre içilmeli.

Unutmadan söyleyim suyu normal içmemek gerekiyor.Bir dikişte bir bardak yerine azar azar içildigi zaman vücuda faydası vardır.Egerki direk içilirse haklısınız wc den cıkamazsınız :)

zaten su azlığında cilt kurumaya başlıyor mecburen içmek zorunda kalıyoru

su kilo aldırır
kesin bilgi,yayalım.
az önce 1 kilo su içtim ve tartıya çıktım.aman tanrın saniyede tam bir kilo almışım!

Su içince kilo alanları çok duymuştum

Suyun herhangi bir enerji içeriği yoktur. Bu yüzden ağırlık kazanımına bir katkısı olmadığı gibi metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Ayrıca her idrara çıkış 25-35 kkal enerji harcamamıza vesile olur.

Geri