Su kesintisi

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
İstanbul'un "beni böyle sev, seveceksen" deme biçimi. Dünden itibaren de doruklarda yaşanıyor. Evet, aşk İSKİ'de yaşanıyor güzelim. İSKİ bana, ben İSKİ'ye özelim.

0003b.png

Ona küçük nedenler uydurun: 1600 mm çaplı ana isale hattı arızası.

Çalışmanın tahmini olarak 23.12.2017 tarihinde saat 19:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Çalışmanın tahmini olarak 23.12.2017 tarihinde saat 22:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Çalışmanın tahmini olarak 24.12.2017 tarihinde saat 04:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Çalışmanın tahmini olarak 24.12.2017 tarihinde saat 10:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Çalışmanın tahmini olarak 24.12.2017 tarihinde saat 14:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

-

ve an itibariyle arıza listesinde güncelleme bile yok, sular hala kesik. Seni hiç sevmiyorum süt oğlan. Babanı da(TC) sevmezdim zaten.

-

[YOUTUBE]gVhuRUxN4tc[/YOUTUBE]

Evinde su olan allah rızası için beni davet etsin, ya da evinde su olmayan hatun varsa spaya gidebiliriz :')))

son_dakika_bogazici_ve_medeniyet_universitesi_ne_feto_operasyonu_70_kisi_gozaltina_alindi_h4859_4e2be.gif

An itibariyle şakır şakır akıyor. Medeniyet böyle bir şey. Omo reklamındaki gibi kendimi dışarı atıp, üstüme, başıma çamur süresim, sonra da buhardan tansiyonum düşene kadar banyo yapasım var.

bazen yağmurlu havada kesilir "yamurlu havada size su yok " gibi.

Bizim merkezi sistem elektrik gidince su da gidiyor.
Evde bir damla su kalmayınca ben;( ulan sizin gelmişizi geçmişizi diye uzun cümleler birbirini takip ediyor.)

Su kesintisi olduğu zamanlarda aşırı temizlik yapma hissi ve isteği geliyor, biliyorum ki zor ama işte gel de anlat (:

elektrik kesintisinin alt kademe sıkıntı yaratanı

Geri