Su içemiyorum ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Aslında çok kola tüketen biriyseniz azaltmalısınız kola su ihtiyacınızı azaltır ve su'yu her sabah kalkıp işe yada okula gitmeyi yada kahvaltı yapmayı nasıl unutmuyorsanız nasıl kural halindeyse suyuda kural haline getirmelisiniz evde sürekli olduğunuz yerlerde su şişeleri sürahileri olmalı hangi odaya gitseniz su gelmeli aklınızı?

başka fikri olanlar?

bol tuzlu şeyler yemeli mesela:D yada bol bol turşu:p bak nasıl su içiyosun..

Alarm kurun alisana kadar.....
Bu arada ben de cok az su icenlerdenim

cıks hiçbiri olmuyor.
en son birkaç gün önce folyo kağıtlarını kestim, tam 15 tane minik parça halinde.
sürahinin yanına yapıştırdım hepsini. her bardak içişte bir tanesini koparmaya niyetlendim. ilk gün ancak 3 tanesini kopardığımı farkettim. ikinci gün hırs yaptım 9 taneye çıkardım. sonraki gün pes ettim, tüm folyoları çöpe attım.: ))
telefona alarm kurdum, camdan şık bir su şişesi aldım, şirin şirin bardaklar dizdim masama, notlar yapıştırdım... olmuyor, günde bir litreyi bıraktım 2 bardak suyu zor içiyorum...

su icine limon damlat limonata niyetine ic, ohhh sifa olsun

Bardak bardak degil de litrelik siselerle deneyin, evde surekli yaninizda bulundurun. Susamadan da icmeye calisin, bi zaman sonra el aliskanligiyla bile iciliyor.

piyasadaki pahalı sulardan satın alın, paranıza acıyacağınız için mecbur içmek zorunda hissedeceksiniz kendinizi. sağlıklı günler...........

Annem de oyle hic su icmez ben gormedim pek.
Surekli hatirlatiyorum. Bazen de kiziyorum tabi napayim
insan nasil su icmez.. hayret bisey.
Biz su iciremedik, sevdiremedik..

içmeyi istemelisin önce. zorla güzellik olmaz. için istemiyorsa ne söylesek boş.

Ben de içmiyorum su, börbeklerim çürüdü, çöle döndü.
Şimdi içiyorum. Peki nasıl içiyorum? Hiçbir metodum yok, harala gürele.

Peki bu su içmeyenler gün içinde hiç rahatsız olmuyor mu ?
Evdeyken mutfaga her gıdısımde 3 bardak yuvarlamadan donmuyorum.

Sudan sebeplere trip atarak susuzlugunuzu guderebilirsiniz.

Bir huni yardımıyla içebilirsiniz.

Geri