Şu Flash'ı bırakın artık

Konu sahibi son olarak 2869 gün önce görüldü
Sene 2016, flash'a herkes bir bir tekmeyi vuruyor, artık forumun da HTML5'e geçmesi lazım şu youtube videolarında en azından.

Emre yapmıyorsa kendiniz yapabilirsiniz.
Firefox için Greasemonkey eklentisi veya Chrome için Tampermonkey eklentisi kurduktan sonra şu linke tıklayıp scripti kurabilirsiniz.
youtube_html5_everywhere.user.js

Flash Player
5kot3s.png

HTML5 Player
a3nhxy.png

Modern olun biraz yobazlar sizi!

Yakın zamanda hepsi geçecek ve kurtulacağız bu Flash belasından, yıllarca internet sitelerinin yavaşlığının bir numaralı nedeniydi.

Youtube, Facebook, Twitter geçti. Apple en başından beri istemiyordu. Bugün internet tarayıcılarının neredeyse hepsi de artık Flash'ı istemiyor. Zamanla yok olur. :)

Yakın zamanda hepsi geçecek ve kurtulacağız bu Flash belasından, yıllarca internet sitelerinin yavaşlığının bir numaralı nedeniydi.

Youtube, Facebook, Twitter geçti. Apple en başından beri istemiyordu. Bugün internet tarayıcılarının neredeyse hepsi de artık Flash'ı istemiyor. Zamanla yok olur. :)
eklentiyi yüklediniz mi bari?

Yavaşlatabiliyorsa yavaşlatsın :asd: şuku ortak :pofur: çok fazla kullanmasam da dursun.

dbn2BQ.png

Şu ZenMate lokayson olayından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum sana hocam, 24 megabit internete HD izleyemediğim videoları 2-3 megabitle izliyorum şuan bu eklentiyi de kurdum çok sağ olasın ^^

forum kendisi de HTML5'e geçmiş, geç de olsa gelen bu yeniliği tebrik ediyorum

Geri