Su diyeti...!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Çok uzun süre yapım olması gerekiyor En fazla 2 hafta yeterli ihtiyaç halinde 3 hafta sonra yine yapılabilir

Çok uzun size yapılmaması gerekiyor demek istedim ama ihtiyaç duyulması durumunda 2-3 hafta ara verilip yine yapılabiliyor

İçinde hiçbir besleyici ( kısmen) olmayan bir şeyle yaşamayı nasıl umuyorsunuz? Şu sizi ne kadar besleyebilir ki ( yine konuyu okumadan yorum yazdı mal)

İçinde hiçbir besleyici ( kısmen) olmayan bir şeyle yaşamayı nasıl umuyorsunuz? Şu sizi ne kadar besleyebilir ki ( yine konuyu okumadan yorum yazdı mal)
Ya arkadaşım yazının kime ne amaçla söylendiği belli değil Onu geçiyorum yazının sonunda kullandığın o kelime hiç bir yani ne edebi ne insanı yaklaşım ile uyuşmaz biraz daha dikkatli olalım lütfen.

Siz paylaştığım uzun yazıyı okudunuz mu sanırım okumadınız değil mi hiç bir besin maddesi almazsan yani açlık grevi yaşama süren 45 ile 61 gün arasıdır. Yeryüzündeki En kusursuz ve karmaşık işlemci sistemine sahip olan beyin denilen Yapı vücudu canlı tutmak için her türlü imkanı sonuna kadar kullanılır Ama hiçbir besin maddesi almazsan sonuç elbetteki ölüm. Geçici sürelerle besin maddesi eksikliği olursa vücut kendisi için gerekli enerjiyi yine kendi bünyesindeki yağ hücrelerinden elde ediyor. Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur

Ya arkadaşım yazının kime ne amaçla söylendiği belli değil Onu geçiyorum yazının sonunda kullandığın o kelime hiç bir yani ne edebi ne insanı yaklaşım ile uyuşmaz biraz daha dikkatli olalım lütfen.
Abi her şeyi cevaplamak zorunda değilsin, bak gerçekten.
konu basida sonuda bana söylenmiş laflardan oluşuyor

kamilbey geçende bir yorum okudum 20 gün hiç birşey yemeyen ve sadece su içen kişi kesin olarak ölürmüş. adskfjsjasdfjqwejjfjasfdjkqwe . bukadar cehalet olmaz olsun
20 gün hiç birşey yemezsek sadece su içersek kesin olarak ölürmüşüz .DD:D:DD::ddddd

Geri