Su diyeti...!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Herhangi bir kilo problemim olmamasına rağmen bunu denemeye karar verdim çok olumlu neticeler aldım.
Hani bazen kendinizi hareketsizlikten veya fazla yemekten dolayı yağlanmış düşünebilirsiniz Ben de böyle düşündüğüm zamanlar oldu ve bu sistemi uyguladım. Şöyle;
Vücudumuz mükemmel bir işletim sistemine bağlıdır ve yaşamını devam ettirmek için gerekli olan her şeyi yapar. Vücudun hareketliliğini sürdürmek için enerji gerektiği gibi vücut sistemlerinin de enerji ihtiyacı vardır. Enerjiyi gıdalardan elde eder vücut Eğer midenizde gıda olmaz ise vücut kendini sendroma bağlar ve enerji bulmak için en son çare vücuttaki yağları yakar. Yani vücut 8 saat sonra midenizdeki gıdaları sindirir ve vücutta gerekli olan yerlere enerji yollar Eğer miğde'de yeterli gıda olmaz ise açlık dediğimiz şey bizi zorlar 10 ve 12 saatler içinde vücut bu arayışı şiddetle devam ettirir ancak yine bulamazsa 1 defa en son çare vücudumuzdaki yağları parçalayarak onlardan enerji ihtiyacını karşılar. Bir de şöyle bir konu var beynimizin işlevlerini kusursuz şekilde yürütebilmesi için beyin sinyallerini vücudumuza sekteye uğramadan devamlı göndermesi gerekiyor beyin sinyallerinin kesintisiz devam etmesi için tek bir gıdaya ihtiyaç duyarız vücut su. Bu iki mantığı ele aldığında şöyle bir sonuç ortaya çıkardım vücudumuz işlevlerini yapması için mutlak suya gerek duyuyor ancak zayıflamak için de gıdanın olmaması ve vücudun kendi yağını yakması gerekiyor değil mi Evet. O halde şöyle yaptım akşam 6-7 Gibi yemekten sonra hiçbir şey yemedim ama sadece bol bol su içtim ertesi gün akşam hafif bir şeyler yiyerek devam ettim ve bunu 1 hafta boyunca devam edince fark ettim ki resmen yanaklarımda hissettiğim o hafiften kilo almaya başlıyorsun hissi ortadan kayboldu. Mesela son 3 günden bu yana yine aynı metodu uyguluyorum Ve sanırım yine aynı his oluşmaya başladı. Hani siz gerçi okumuş kültürlü insanlarsınız ya pek itibar etmezsiniz ama bence denemenizi tavsiye ederim.... Saygılarımla 1 adet Kamil Saygılar sunar :)

Su diyeti zararlı bence. Su zehirlenmesi yaratabilir.
Suda herhangi bir besin maddesi yok Evet çok fazla su tüketimi de vücut işlevini bozabilir haklısın ancak söylediğim gibi sen de bilirsin insan açlık ile susuzluk arasında bir seçim yapmak zorunda kalsa otomatik olarak ilk yapacağı şey suya uzanmak olur Çünkü vücut ilk önce suya ihtiyaç duyar. Bir yerde okumuştum açlık ile ölüm ve susuzluk ile ölüm arasında bayağı bir zaman farkı var acil olan şey sudur.

Su diyeti sağlıklı bir zayıflama yöntemi lakin su diyeti yaptığın zaman hiç birşey yememen lazım. birtane zeytin bile yememelisin
ben denemiştim 1 hafta hiçbirşey yemedim sadece su içtim günde 2.5 litre tabi zamana yayarak içtim bir dikişte içmedim :D
6 kilo vermiştim. 1 haftada.
gerçi herkes yapamaz bu su diyetini iradeniz çok sağlam olmalı
1 hafta hiçbirşey yemeden nasıl durabilirsiniz ölür insan gibi saçma yazılarlada çok karşılaştım insanlar 2 hafta 3 hafta yapıyor bu su diyetini :D hiçbirşey yemeden yani ölmezsiniz korkmayın ilk 3 gün çok zorlu geçecek ama sonra bünye toparlıyor ve o açlık hissi gidiyor. Zayıflamak istiyenlere tavsiyemdir
ayrıca hayatınızdan şu, şekeri hamur işini fast&food olayını çıkarmalısınız .s hayata birkere geliyorsunuz sonuçta : )

Su diyeti sağlıklı bir zayıflama yöntemi lakin su diyeti yaptığın zaman hiç birşey yememen lazım. birtane zeytin bile yememelisin
ben denemiştim 1 hafta hiçbirşey yemedim sadece su içtim günde 2.5 litre tabi zamana yayarak içtim bir dikişte içmedim :D
6 kilo vermiştim. 1 haftada.
gerçi herkes yapamaz bu su diyetini iradeniz çok sağlam olmalı
1 hafta hiçbirşey yemeden nasıl durabilirsiniz ölür insan gibi saçma yazılarlada çok karşılaştım insanlar 2 hafta 3 hafta yapıyor bu su diyetini :D hiçbirşey yemeden yani ölmezsiniz korkmayın ilk 3 gün çok zorlu geçecek ama sonra bünye toparlıyor ve o açlık hissi gidiyor. Zayıflamak istiyenlere tavsiyemdir
ayrıca hayatınızdan şu, şekeri hamur işini fast&food olayını çıkarmalısınız .s hayata birkere geliyorsunuz sonuçta : )
Katkın için teşekkür ederim demek ki Aklın yolu birmiş.. vücudun özellikle sindirim organlarının işlevlerini bozması ihtimaline karşı da işte günde 1 defaya mahsus yemek yiyorum o da hafif.

Tam okuyamadım kamilbey ama ben hep ılık su içerim bu yüzden , ılık ve limon tarçınlı .
Hoş bir çok hastalık için bile bol su önerio doktorlar .

mahalleden zayıf mustafa lakabını koyduğum bir arkadaşım var. geriye dönük 4 yıl boyunca su diyeti de dahil yaprak kürek diyetler denedi. en nihayetinde böbreklerinde sorun çıktı ve midesi delindi.

zayıf mustafaya birlikte lan oğlum yapma dediğimiz faruk ve ben 4 yıl boyunca hunharca istediğimiz şeyleri yedik.
sonuç; ben salgında 4-6 kilo aldım, faruk hiç almadı ve zayıf mustafa ise hâlâ balık etli.

hiç bir kuvvet beni sokak lezzetlerinden berileyemez. çünkü dünya'ya bir kez geliyorum ve aç kısrak kişnemez.

sürekli aç kalmak yahut programlı beslenmek ruhsal olarak yıpratabilir.

sizler eğitimli kültürlü insanlarsınız, daha iyisini bilirsiniz ama bir adet özkan böyle düşünüyor.

sadece su içerek sağlıktan bahsedeceksiniz. yok öyle bir dünya. bu kötülüğü kendinize niye yapıyorsunuz?

Su içerek olsaydı filler zayıf kalırdı :D

Hareket edeceksiniz harekett

Su diyetiiii ne ya olmaz ki öyle :(((((( off offff paylaşmayın şöle şeler yaramı deşiyorsunuz

normal diyeti bile yaparken akla karayı seçiyoruz bide su diyeti cıx :)

Arkadaşlar ben bunu biraz araştırdım vücudun kendini koruma devreleri otomatik olarak açlık konusunda devreye giriyor ve miğde'de besin bulamazsa son çare olarak vücuttaki yağ hücrelerini yakıyor Dolayısıyla devamlı müddetle değil sadece belli aralıklarla yaptığınızda başarıya ulaşılabilir bence.. Ve şunu da belirteyim Dediğim gibi ben bunu ne zaman kendimde bir yağlanma hissetsem yaparım her zaman da faydasını görüyorum Saygılarımla......

Şuna sosyete'nin kullandığı Detoks desek bak ilgi görüldü değil mi

Sağlıklı beslenme ile beraber su tüketimini arttırmayı anlarım fakat su diyetinin akla mantığa uygun hiçbir tarafı yok.

Belirli bir süre yemek yemeden sudan başka içecek içmeden sadece su tüketerek tutulan bir oruç türü olarak bilinen 'su orucu' son zamanlarda popüler diyetlerin başında geliyor. Kısa sürede fazla kilo kaybı yaşamak isteyen kişilerin sıklıkla başvurduğu yöntemlerden biri olan bu diyetin sağlıklı sonuçlar sağlamayacağını ifade eden Uzman Diyetisyen Nihan Yakut, önemli uyarılarda bulundu.

Birçok hastalığa davetiye çıkartıyor

Bu tür bir diyetin başta hipoglisemi olmak üzere pek çok rahatsızlığa davetiye çıkaracağını anlatan Uzman Diyetisyen Yakut, "Beraberinde baş ağrısı, mide bulantısı, bilişsel işlevde bozukluklar gibi bir kısa süre içerisinde görülebilecek yan etkilere neden olur. Diyabetik hastalığı olanlar en başta risk grubundadır. Aslında herkes bu tarz bir diyette riski altındadır. Çünkü tamamen sağlıksız bir uygulama diyebiliriz."

Su orucu sağlığı tehdit ediyor

Yaşam biçimi haline gelmeyen beslenme şekli geçici sonuçlar verir, bütün diyetler kilo verdirse de iki katını geriye aldırır.

Spor ya. Bu işin tek yolu hareketli yaşamak.

bi kac haber sayfasinda görmüştüm diyetisyenler su orucunun tehlikeli.ve sonu ölüme dahi cikabilecegini ima ediolardi sanirim kendi meslekleri tehlikede olduklari icin ulan millet su orucu yaparsa.biz ne kazanicaz. salliyalim.bisilerde millet tutmasin .s

Sağlıklı beslenme ile beraber su tüketimini arttırmayı anlarım fakat su diyetinin akla mantığa uygun hiçbir tarafı yok.

Belirli bir süre yemek yemeden sudan başka içecek içmeden sadece su tüketerek tutulan bir oruç türü olarak bilinen 'su orucu' son zamanlarda popüler diyetlerin başında geliyor. Kısa sürede fazla kilo kaybı yaşamak isteyen kişilerin sıklıkla başvurduğu yöntemlerden biri olan bu diyetin sağlıklı sonuçlar sağlamayacağını ifade eden Uzman Diyetisyen Nihan Yakut, önemli uyarılarda bulundu.

Birçok hastalığa davetiye çıkartıyor

Bu tür bir diyetin başta hipoglisemi olmak üzere pek çok rahatsızlığa davetiye çıkaracağını anlatan Uzman Diyetisyen Yakut, "Beraberinde baş ağrısı, mide bulantısı, bilişsel işlevde bozukluklar gibi bir kısa süre içerisinde görülebilecek yan etkilere neden olur. Diyabetik hastalığı olanlar en başta risk grubundadır. Aslında herkes bu tarz bir diyette riski altındadır. Çünkü tamamen sağlıksız bir uygulama diyebiliriz."

Su orucu sağlığı tehdit ediyor
Bu konuda yanılıyorsun bana göre biz sadece vücudun çalışma mekaniğini belli bir yönlendirme yapıyoruz bana göre Tabii. SEN BİLİRSİN DİYİNCE SORUN ÇIKMAZMIŞ..!

Geri