Evet çocukluk hayallerimin bazılarını yaptım. 7 yaşında kendime söz verdiğim bir hayalimi 20 yaşıma geldiğimde yapmıştım. Diğerlerini de ömrüm yeterse belki yaparım .
7 yasindayken hayalim avrupaya gidip bol bol cikolata yiyip cola icmekti ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet çocukluk hayallerimin bazılarını yaptım. 7 yaşında kendime söz verdiğim bir hayalimi 20 yaşıma geldiğimde yapmıştım. Diğerlerini de ömrüm yeterse belki yaparım .
7 yasindayken hayalim avrupaya gidip bol bol cikolata yiyip cola icmekti ..
İstek-arz talep meselesi.
Benim Pc için oyun yapmaktı. Ve gerçekleştirdim de![]()
iyimis basarilar hep yabancilar icat etmesin bizdende ciksin !
İnşallah Bu aralar bu sektörde iyi gelişmeler var. Umarım adımızı duyururuz.
Hayalleri sadece uykuya daha kolay dalabilmek ya da film izlemeye usendigimde goz kapaklarimi doldurabilmek adina kuruyorum.
Reale dokulmesini bekleyemem *hayallerimin*
yeri guzel, kalsinlar kendi utopyalarinda.
Hem Uzaya gitmeyi dusluyorum ben.
Olur yanı yok. Hem de zerre yok :T:
En fazla habire pili biten 3d gozluklerimle ulasabilirim yildizlara -.-
Hayal kurmak fobilerim arasında artık.
ayri dunyalarin insaniyiz dedi ve uzay gemisine binip gozlerden kaybolduolmaz deme belki hic ummadigin anda uzaya gidersin inanman yetiyor.p
rica ederim : ))) benim gizli sakli bir hayalim var okyanusun derinliklerinde yasamak arayan soran yok mercanlar karidesler deniz analari gul gibi geciniriz diye dusunuyorum gerce merakli insan cok gelir taa dibinde bulurlar gene rahat birakmazlar isimiz is.:s::s:
((( : Tesekkur ederim, kismet diyorlar ( :
rica ederim : ))) benim gizli sakli bir hayalim var okyanusun derinliklerinde yasamak arayan soran yok mercanlar karidesler deniz analari gul gibi geciniriz diye dusunuyorum gerce merakli insan cok gelir taa dibinde bulurlar gene rahat birakmazlar isimiz is.:s::s:
haklisin ama ben hemen kin tutan biriyim alismam zor aslinda konusarak hersey cozulur ben ise kacarim hemen gicik kapiyom kotu bir huy:s:
O vakit insanlara alismaya calisin kacmak yerine ( :
O kadar da sinir bozucu bi' tür degiliz insan olarak ^^
Durumu cekilir kilanlar cikiyor ara sira ( :
Oyle cok buyuk hayallerim olmadi istedigim herseyi yaptim sanirim yani galiba .) Ama sunu da yapsam keske dedigim; sadece yanima sirt cantami alip , karavanla hic bilmedigim ulkelerde,hic tadmadigim lezzetleri tatmak olurdu herhalde. Soyle kafadan 3 ay bir tatil.