Şu an yerinde olmak istemeyeceğim tek insan İsmail Türüt

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Japon değil misiniz hepiniz aynısınız.

Sivrisineklerden nefret ediyorum. Yani tamam çok lezzetli biri olduğumun farkındayım ama yeter.

Ben küçükken "Peki" sadece bi kekti. Ben küçükken trip yoktu galiba lan.

Saat 23:23'de eski sevgilimi arayıp lütfen artık beni düşünmeyi bırak diye bağırdım. Yüzüme kapadı. Kızların ayrılığı kabullenmesi çok zor.

Annemle babam ayrılmak üzereyken odamın duvarına anne baba çocuk resmi çizdim. Önce duygulandılar sonra yaşım 19 diye psikoloğa götürdüler.

Dün gece ne biçim içmediysem artık başım mis gibi hiç ağrımıyor. Acayip içmemişim ama hiç böyle sakin olmuyordu kafam neyse iyi geceler.

Uzaktan çok tatlı gözüküyorum lan. Ama öyle cok uzaktan Google Earth'dan falan.

Babam eve varınca mutlaka beni ara dedi. Eve geleli 2 saat oldu aramadığım yer kalmadı. Yok abi babam hiç bi yerde yok. Karakola gidiyorum.

Şu an yerinde olmak istemeyeceğim tek insan İsmail Türüt. Biz böyle terliyoruz o şelale olmuş akıyordur.

" Konuşuyoruz ama sevgilin kızmasın? " yani diyo ki: Sevgilin var mı yok mu? Yoksa ölümüne iltifat edicemvarsa sakata gelmeyeyim bi gülücük koyar kapatırım konuyu.

Ankara'nın bağları da nossa nossa yolları assim você me mata da kaldıramıyom kolları.

Bu sıcakta kimse kimseye misafirliğe gitmesin arkadaş. Benim evde donla oturma hakkımı neden elimden alıyorsun sen ya?

Geri