Oyun Şu an saatin kaç ve ne yapıyorsun ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
07.32
Hazırlanacağım -yani inş-.

14:57 ofisteyim mesaimin bitmesini bekliyorum, buralardayım bizimkiler çok sevdiğim Asya mutfağı restoranına rez yaptırmışlar oraya gideceğiz <3

şu forumdayım bakınıyorum
yiğidin her şeyi ortada olur

• Kahkaha
Tepkiler: ne
01.54 kacsana bana -delikiz part II- esliginde uykuya gecis...

Akşamdan kalan işlerimi yapacağım. 24 saat yetmedi dün.

14.46 disaridan geldim azcik soluklaniyorum. Evet o soluklanma aram da forumda sorff affs

Oturuyorum oyle miskin miskin

11.19 Ekmek almaya cikmadim. Milfoy ile tost yaptim. 🫠 pratik fikirler diyince de ben. Adfs

• Beğen
Tepkiler: RK
09: 01

Herkes nikine yakışanı yapmalıysa, işte onu yapıyorum. Ve bir Erkin Koray şarkısı geldi dilime, benim dilime ansız ve yersiz şarkılar gelir, aslında yalan konuştum, çağrışım yapar hemen her şey, bazen bir cümle. Dayım bir taziye için Ergani'ye gidiyor, yol sisli puslu, ve ona şöyle dedim, yavaşça var, hızlıca görün, yavaşça dön. İşte bu, Festina Lente" öğretisidir, sakince acele etmek.

Kader bıraktı beni / Kalsam fayda eder mi / Dememiş miydin sen hep / Yolcu yolunda gerek

Tıklama pişmanlığı yaşıyorum. Az önce Mihri'ye yanlışlıkla tıklamış bulundum, bu saatten sonra ölümüne kanka mı olacağız ne olacak nasıl işliyor prosedür nedir acaba , siz birine tıklayınca ne yapıyorsunuz, mesaj mı atmak lazım ne yapmak lazım.

Bizde tıklama olmaz olursa da yanlışlıkla olur.

13:26.

Geri