Oyun Şu an saatin kaç ve ne yapıyorsun ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
Komsumu kahvaltiya cagirmistim az once gitti etrafi toplamam lazim ama oncesinde az1az kaytariyorum. sfsfdf

• Beğen
Tepkiler: ne
18.13 @Aze saat vermedi. Evde cekirdek yok. Hazirlandim disari cikiyorum. Eve gelmeden cekirdek cips misir ne varsa alacagim. Umarim yine gecikmem...

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Bu terslikte bir is yok mu, sigara içiyorum nöbetin bitmesini bekliyorum gibi

İzin verilirse istediğim gibi yazmak istiyorum kelimelerimi cümlelerimi yanlışıyla doğrusuyla herşeyin en iyisini bilen sizlersiniz sanırım buradaki elit arkadaş grubuyla.. sakinim ayrıca belirtmek istiyorum beni düzeltmek yerine bu bakış açısını taşıyan arkadaşların kibirlerinden arınıp daha sağlıklı bir forum olmasını diliyorum.. saygılar. herkes saçmalayabiliyo ama ben nöw

İzin verilirse istediğim gibi yazmak istiyorum kelimelerimi cümlelerimi yanlışıyla doğrusuyla herşeyin en iyisini bilen sizlersiniz sanırım buradaki elit arkadaş grubuyla.. sakinim ayrıca belirtmek istiyorum beni düzeltmek yerine bu bakış açısını taşıyan arkadaşların kibirlerinden arınıp daha sağlıklı bir forum olmasını diliyorum.. saygılar. herkes saçmalayabiliyo ama ben nöw

Bi relax bi sakin yanlis adama kustun niyetim anladığın gibi değildi çünkü. Bunu anlamak icinde niyet okuyucu olmaya gerek yok.

Kardeşim diledigin gibi yaz gayet tabi.

Şahsım olarak bu terslikte bir iş var lafını vurguladim, biseyi iyi biliyorum anlamında değil o bi googleye yaz bakalim nedir ne degildir. Yazdığın cümlede bi saçmalık yok. sigaranı icerken nobet saatinin gelmesini beklediğini anlamayacak kimse de yok burada.

Bi relax bi sakin yanlis adama kustun niyetim anladığın gibi değildi çünkü. Bunu anlamak icinde niyet okuyucu olmaya gerek yok.

Kardeşim diledigin gibi yaz gayet tabi.

Şahsım olarak bu terslikte bir iş var lafını vurguladim, biseyi iyi biliyorum anlamında değil o bi googleye yaz bakalim nedir ne degildir. Yazdığın cümlede bi saçmalık yok. sigaranı icerken nobet saatinin gelmesini beklediğini anlamayacak kimse de yok burada.

Gerek var mıydı güzel insan öyle bişey yazmana peki

aha da bunu:1775184886632.png

Son düzenleme:
gözümün altında miniminnacık yağ bezesi çıkmış, onunla oynuyorum.

1000052062.jpg
Burada oturmuş kuşları dinliyorum. Pazartesi sendromunu üzerimden atmaya çalışıyorum.

Gemilerin paylaştığına benzer bir yerde, öğle yemeğine çıkan veletleri ve oynayan köpekleri izliyorum.
Bu kadar gürültülü bir yerde kafa dinlemek çok zor

Geri