şu an ruh halimi hangi resim anlatıyor?

Konu sahibi son olarak 301 gün önce görüldü
sadece benim sayfam, siz diğer konudan devam.

DN-KCXeUQAAtxfw.jpg

bokunu çıkarma ama canım sende :/
forumdaki salak salak başlıklar yetmiyormuş gibi bir de sen mi çıktın başımıza :/

ZOlby3.jpg

annemin pataloji sonuçları temiz çıkmışşşş:tatlı:

Kist mi vardı bi yerde? Benim validenin de rahminde kist oluşmuş. Örnek almışlar iki hafta önce. Bir şey çıkmadı diyordu ama insan tedirgin oluyor ya. Yaşlı insanların hastalanması-hatta yaşlılığın bizzat kendisi- yasaklanmalı bence.

giphy.webp

evet aynen annem de ameliyat oldu kistleri alındı. myom diyolar ona ve kanser riski taşıyabiliyomuş bazı myomlar. türk kadınlarının %99'unda var heralde ve beklerken biz de kanser olduk babamla. neyse ki bi şey yokmuş. :') geçmiş olsun annene de.

Araştırdım ilk söylediği gün zaten: arama geçmişi şöyleydi hatta, kist türleri, kist kansere çevirir mi, vs. İlk defa mı oluyor sizin hatunda Ceku? Bizim hatunun 4-5 sene önce yumurtalıklarında kist oluşmuştu zaten, doğrudan da yumurtalıkları alındı.

Kadınlar erkeklere göre daha fazla giriyorlar risk grubuna. Anne tarafında en büyük kuzenim meme kanserine yakalanmış, karaciğere falan sıçramış. Acayip kötü şey. Kalp krizi bile yanında lüks kalır kanserin.

ya o kistler yaşa bakmıyo galiba, çok genç kadınlarda da olabiliyo. annemden de yakın zamanda örnek falan aldılar ama boyutu büyükmüş, doktor da hepsini alalım demiş. yumurtalıklar falan da alındı tabii. valla umarım bi daha böyle bi şey yaşamayız. süreç baya zordu. :/

podzemlje hadi avatarlarımızı değiştirelimmmmm ve bunu koyalım jdjfjf

images

ay resmen bütün konularıma yazıp çocuk gibi saçımı çektin yaa. aşık mısın bana??:tatlı:

[YOUTUBE]2qSQaQOaxzU[/YOUTUBE]

Şu kıza şunu yaşatmaya utanmıyor musunuz, ahlaksızlar. :p Zehir gibi de çocuklar maşallah.

"öğretmenim aynı annem gibisin he o da senin gibi kızıyo ama hiç vuramıyo xdddddd"

QpqGbA.jpg

Geri