Oyun Şu an reddedemeyeceğin şey

• Kullanıcı Lima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2546 gün önce görüldü
Şu uyku halimle biri beni yatağıma ışınlasa uykum dağılmadan

İş için Ankara'da olduğum bir gün arkadaşımın beni hava limanına yetiştirmesi gerekiyordu. İş çıkış saatiydi. Cadde adını tam olarak anımsamıyorum ama hata ile bir caddeye girdik ve arkadaşım , ''tüh ya burada şimdi çok fena trafik olur'' şeklinde söylendi. Ben de herhalde uçağa yetişemeyeceğiz diye düşündüm.
Caddede ilerlemeye devam ediyoruz. Ben , ''acaba trafik nerede başlayacak'' diye düşünüyorum bir yandan , fakat ilerlemeye de devam ediyoruz.
Sonunda dayanamadım ve :
- Trafik nerede başlıyor?
- E işte trafikteyiz ya.
Anlamsızca baktım arkadaşımın yüzüne..
Trafik dediği tüm şeritlerin dolu şekilde saatte 50-60 km hız yapabildiğimiz bir şey..
Oysa ben İstanbul trafiği bekliyordum.
Demem o ki, trafik denince kuvvetle muhtemel çok farklı şeyler anlıyoruz :)))

Bu arada Ankara güzel bir şehir, kıymetini bil.

Öncelikle gece gece yüzümde kocaman bir tebessüm oluşmasına neden olduğun için teşekkür ederim :DD yani bizim trafik anlayışımız o napalim yani aaa sende ;p

Veletligim ve tüm eğitim - öğretim ve is yaşamım Ankara'da geçtiği için sanırım anlamı çok büyük bende, seviyorum Ankara'yi her hali ile. Sonbahar da dökülen kahverengi yapraklarinin ahengini, kışın soguguyla üşütüp yazin sıcağıyla kavurduğu zaman dilimini.. ki sıcağı hiç sevmem ama Ankara ona katlanılır kılıyor işte :DD:DD

Ankara'da benim kıymetimi bilsinde trafikte yormasın ahahah ;p

Öncelikle gece gece yüzümde kocaman bir tebessüm oluşmasına neden olduğun için teşekkür ederim :DD yani bizim trafik anlayışımız o napalim yani aaa sende ;p

Veletligim ve tüm eğitim - öğretim ve is yaşamım Ankara'da geçtiği için sanırım anlamı çok büyük bende, seviyorum Ankara'yi her hali ile. Sonbahar da dökülen kahverengi yapraklarinin ahengini, kışın soguguyla üşütüp yazin sıcağıyla kavurduğu zaman dilimini.. ki sıcağı hiç sevmem ama Ankara ona katlanılır kılıyor işte :DD:DD

Ankara'da benim kıymetimi bilsinde trafikte yormasın ahahah ;p

Rica ederim, yüzünde tebessüm eksik olmasın.

İyi ki Ankara'nın kıymetini bil dedim, neredeyse şiirler yazacaksın Ankara için. Şaka şaka, güzel şehir. Düzenli ve caddeleri geniş. Tek kusuru yerlerde eksik olmayan şu malum kartlar. İlk gördüğümde şaşırmıştım. Hatta Ankaralı bir arkadaş şaşkınlığımı görünce , ''ne yani İstanbul'da yok mu böyle kartlar?'' diyerek dumura uğramıştı. Yani o kadar normalleşmiş : ))

Güzel bir uyku. Reddetmiyorum ve uyumaya gidiyorum.
Herkese iyi geceler, hahahah , sana ayrıca mutlu geceler.

Son ses 1 Müslüm şarkısı. Bu akşamı arabesk ilan ediyorum.

b970186f73f.jpeg

şu an seni bile reddederim
hiç boşuna havalara girme

Soğuk kahve . Böyle sütü bol köpüklü şekersiz ve bol buzlusundan

Geri