Oyun Şu an reddedemeyeceğin şey

• Kullanıcı Lima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2547 gün önce görüldü
Alper geçen gün nefis bir kalecik karası vardı. Üçüncü dubleden sonra içemedim. Kulakların çınlamıştır. ( Bütün kargo şirketleriyle anlaşmam var )

Abi bu hafta içinde sana mükemmel 2 şarap göndericem. 1 söz verdigim gibi 900 cabernet sauvignion digeri magnesia kalecik karası birde onları dene özellikle 900e yorumunu bekliyorum.

evlilik çünkü resmi olarak sonbahar başladı ve arkası kış
bu demek oluyor ki doğalgaz faturası in paralar out Hiç Düşünce acilen mürüvvetimi görmen lazım
ankara'da kışlar çok çetin çocuklar

Fatura için seni tehlikeye atamam Lari, ben gönüllü olarak ödeyeceğim doğalgaz faturanı, yeter ki bu kötülüğü kendine yapma flgkylgl

sanki biraz dokunmak
iyi gelirdi gibime geliyor
evet masaj

Bol çikolata soslu muz ve çilekli waffle sandviç :sirine:

Hazırlanmış evraklar, alınmış imzalar, yapılmış yemek, ütülenmiş kıyafetler...

Uyku...
Yorgunum. Bu ne uyku günlerdir.

tumblr_m6e2hozqtl1qdqlx3o1_500.gif

Mast'ın banlanması 5 dk skljskj

Bu hafta işten erken çıktım trafiğe kalmamak adına ancak yine de kurtulamadım trafikten pehh ;s gerçeğimiz maalesef. Hoş Istanbulda olmadığım için yinede çok şanslıyım;$

İstanbul trafiği dışında hiçbir yerde trafik olduğuna inanmıyorum. Hiçbir güç de inandıramaz : )))

İstanbul trafiği dışında hiçbir yerde trafik olduğuna inanmıyorum. Hiçbir güç de inandıramaz : )))

Yani şöyleki sadece işe gidiş ve dönüş saatlerinde, Istanbul kadar olmasa da Ankara'da da trafik var jxjx ;p Ankara'daki trafiği trafikten saymamanı saygı ile karşılıyorum efenim.

şey
ney
şey
ne güzel şeysin sen

Yani şöyleki sadece işe gidiş ve dönüş saatlerinde, Istanbul kadar olmasa da Ankara'da da trafik var jxjx ;p Ankara'daki trafiği trafikten saymamanı saygı ile karşılıyorum efenim.

İş için Ankara'da olduğum bir gün arkadaşımın beni hava limanına yetiştirmesi gerekiyordu. İş çıkış saatiydi. Cadde adını tam olarak anımsamıyorum ama hata ile bir caddeye girdik ve arkadaşım , ''tüh ya burada şimdi çok fena trafik olur'' şeklinde söylendi. Ben de herhalde uçağa yetişemeyeceğiz diye düşündüm.
Caddede ilerlemeye devam ediyoruz. Ben , ''acaba trafik nerede başlayacak'' diye düşünüyorum bir yandan , fakat ilerlemeye de devam ediyoruz.
Sonunda dayanamadım ve :
- Trafik nerede başlıyor?
- E işte trafikteyiz ya.
Anlamsızca baktım arkadaşımın yüzüne..
Trafik dediği tüm şeritlerin dolu şekilde saatte 50-60 km hız yapabildiğimiz bir şey..
Oysa ben İstanbul trafiği bekliyordum.
Demem o ki, trafik denince kuvvetle muhtemel çok farklı şeyler anlıyoruz :)))

Bu arada Ankara güzel bir şehir, kıymetini bil.

Geri