Oyun Şu an Neye TEPKİLİSİN!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
Şişen diş etime,sanki herifin teki 2 mahalle öteden koşarak bana yumruk atmış gibi.

Mc malmısın o kadar hamburger söyledim patates yok...0 puan

şu an bişeye tepkili değilim
sakin bi gün

Ay imşallah benim nudelerimin de peşine düşmemişlerdir çünkü çok güzeller ve sadece ve sadece hak edenler görüp sonunda kavuşabilir...

İnsanlık çok sinsi, bu insanoğlu nereye gidiyor...

bu dandik düzenin
dandikliklerine nanik yapacak kızlar
çok özel ve güzel kızlar

Kendime. Bir şey yaptım. Sonra pişman oldum. Geri de alamıyorum yaptığımı. Offf yaa…

hindistana gurban olayım
izmir daha berbat diyor
diren izmir

Bir günde kış geliyor ve üşüdüm bugün 🤦

Cumartesiyi zaten ben rakıyla birayla pazara bağlayıp akşama kadar içip saat 20:00'de aşırı üst düzey alkollü Cimbomlu bir "partner" , bu partner işi de tam şey işi, ya biri yok ya, tepkiliyim ya, bir tane de Cimbomlu düşmez mi Adana'da da yok ya,

Yeni ayakkabıları giydik yağmur başladı hay şansıma..

En fazla 20 dk surer dedigim gorusme 2,5 saat surdu...

Tepişken kedoşuma. Çıldırıyor yan tarafta, birazdan bir şeyleri devirirse hiç şaşırmam: )))

AI ile oluşturulan bir modelin Insta'da yüz binlerce takipçisi var. İşte böyle geri zekalılarla aynı havayı soluyoruz. Buna hem tepkiliyim hem de üzgünüm.

dublube dublube dublube mastorizesut nokta kom adlı sitemi faaliyete geçiriyorum, artık yeter, orada her şey çok farklı olacak. Herkes herkesi banlayabilecek, mesela benden gıcık alan var iki kişi gelip beni banlayabilecek, ben seni banlayabileceğim sen beni banlayabileceksin, tenhada yakalayan yakaladığın banlayabilecek.

Böylelikle ne olacak, bir bangücü yaratacağız, herkesin elinde olan bu güç, kimsenin kimseyi banlamamasına sebebiyet verecek.

Bangücü.

Geri