Oyun Şu An Nerede Olmak isterdiniz ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 271 gün önce görüldü
İkidir Şirince'ye iştahlanıyorum, bir engel çıkıyor, engel varsa, bırakacaksın, Allah istemiyor,
Allah şunu da diyebilir, gitme Meryem'e , ben seni alacağım bekle,

bir ağabeyim var, dostuz, kışa doğru gidelim dedi, biz birlikte gidersek birimizden birinin içe içe kalbi durur o haftada, o da durdurak bilmez bende zaten hiç yok, ölürüz takılalım derken, bakalım, Allah bilir.

Kirkince.

Şu an tam da olmak istediğim yerdeyim. Yeğenime geldim hooop daldım yamacına daha uyuyorken sıcacık:D kahvaltı yapacağız öncesinde ps5 atacakmışız. Aslında çok bezim yok o taraklarda ama öğretiyor yavaş yavaş.p
Herkese günaydın.

Şirince'de daha önce söylediğim Mastoryon, pansiyon, Mastor, yon, işte öyle.

Mesela, bu saat benim için "hadi abi hadi" saati, kardeşim siz kalkmayı bilmez misiniz ya? Bu forumdaki 30 kişi diyelim ki orada, vallahi kapılara vura vura, kalkkkkk ecdadını...
Mesela, kahvaltı, tabii var, biberdir yumurtaaa işte efendim birtakım şeyler mesela çaaaay,

fakat, benimle bu saatte kabak çiçeği dolması ve birayı kim götürecek?

Ya hadi bak Allah güneş yolladı gün aydı ya, kardeşim biraz hızlı hareket, içmemiz lazım.

Tokuşturmak önemli, kim kime vurursa artık, yani kadehine kadehini, çin-çin Japon Japon.

Ben bekleyemem, sinir oluşur bende, hadi kalkın.

Bugün Pazar ve ben denizi olmayan bir yerdeyim.Atakum'da olmak isterdim!

denizin dibindeyim ama hala doymuyorum, uyandığımda da suyu görmek istiyorum, gözümü kaparken de.

Angaraya denizi getirmeyenler utanabilir mi şoorda biz de insanlara duvarları izleyelim

burası iyi gibi ya
her yerim yorgun zaten

Olmak istediğim yerdeyim gibi:-)

Başka bir galakside, başka bir yıldız sisteminde, başka bir gezegende.

Geri