Bende sopayı sevmem oda bana başka bişey çağrıştırıyorben sana hanım göbeği yada kalbura bastı söyliyim tatlı sinirlerini yatıştırır he?
![]()
Ben o tatlıları sevmem bana laz baklavası (böreği) söyle ama bu saatte de yenmez ki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sopayı sevmem oda bana başka bişey çağrıştırıyorben sana hanım göbeği yada kalbura bastı söyliyim tatlı sinirlerini yatıştırır he?
![]()
Laa köpeğin olsun boşver sen bu saati maati ayda yılda bu saatte sinirlenip de canın dayak istedi,şimdi olmaz canın ne çekti ise onu yemelisin bu saat'te de dayak da olur Laz böreği de olur,sen dayaktan vazgeç seni börekle doyurak bebemBen o tatlıları sevmem bana laz baklavası (böreği) söyle ama bu saatte de yenmez ki![]()
Laa köpeğin olsun boşver sen bu saati maati ayda yılda bu saatte sinirlenip de canın dayak istedi,şimdi olmaz canın ne çekti ise onu yemelisin bu saat'te de dayak da olur Laz böreği de olur,sen dayaktan vazgeç seni börekle doyurak bebem![]()
Niye cuma namazından önce ne hikmeti varmış?:T:Yok lan vazgeçtim zaten bu saatte dayak yemek hiç hoş gelmedi :zuha:
En güzel dayak yeme saati cuma günleri cuma namazndan önce :kop::kop::kop::kop:
Niye cuma namazından önce ne hikmeti varmış?:T:
asdffghjj :dddd bunuda öğrenmiş oldum bilgi hazineme bir katkıda bulundun teşekkür ederimNamazdan önce daha iyi olur en azından dua ederler kurtuldum şükür Sağlamım diye :kiki:
Pilav üstü kuru olsa da hunharca saldırsam. :sleep: