🎙️ Radyo Terapisi #10 – “Forumsal’da Neler Değişti?” | Geri Dönüş Yayını

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
@leavemealone formattan sorumlu kişi sensin sanırım, konuk seçimleri neye göre oluyor bilmiyorum ama önerileri dikkate alıyorsanız, bilindik tanıdık değil de farklı karakterleri konuk alırsanız kendi adıma menmun olurum.
Her konuk değerli tabii ki ama birkaç öneri yazacağım, kabul edenler ya da sizin de uygun gördükleriniz olabilir.
@melnur @Sezen @Yabani @ismail89 @climax @kamil0920 @ibadeath @Gül @GüLARZU @Xasthur @Klaus

Aklıma gelen bazı kişiler, tabii format nasıl olur, kimler kabul eder ya da uygun görülür bilmiyorum..
Ama favorim @ismail89 tabii ki..
Valla hacı ben de istiyorumda ama sadeyi ikna edemiyorum laksdjlaksdj
Yayında küfür edersin sen diyor lskdjflskd
Etmem diyorum dinletemiyorum

@leavemealone formattan sorumlu kişi sensin sanırım, konuk seçimleri neye göre oluyor bilmiyorum ama önerileri dikkate alıyorsanız, bilindik tanıdık değil de farklı karakterleri konuk alırsanız kendi adıma menmun olurum.
Her konuk değerli tabii ki ama birkaç öneri yazacağım, kabul edenler ya da sizin de uygun gördükleriniz olabilir.
@melnur @Sezen @Yabani @ismail89 @climax @kamil0920 @ibadeath @Gül @GüLARZU @Xasthur @Klaus

Aklıma gelen bazı kişiler, tabii format nasıl olur, kimler kabul eder ya da uygun görülür bilmiyorum..
Ama favorim @ismail89 tabii ki..

Konuk havuzu oluşturduk aslında.
İsmini yazdığın kişilerin %90'ı reddetti. Bazıları da konuk listesinde. :)

Konuk havuzu oluşturduk aslında.
İsmini yazdığın kişilerin %90'ı reddetti. Bazıları da konuk listesinde. :)
Evet, biraz değişik tipler yazdım. Konuyu takipteyiz ilk günden beri, forumun entelektüel adamı ismail ikna edilmeli ya :)
Kolay gelsin.

Kaos istiyor muyuz gençler?
Kaosa susayanlar fav atsın : ddd

• Wow
Tepkiler: ne
Böyle der üç gün girmez bir ton ban 🤣

Benim ruh halim henüz update almadı. Eski çağda mutluydum ben.... :(( Bu sebeple yeni sürüme alışana kadar kendimi uçak moduna alıyorum.... ✈️
Tşk, bye.

Hani link nerde Kemal Kılıçdaroğlu

Yazsa sana sormazdim bay Kk

Geri