stromae

Konu sahibi son olarak 2172 gün önce görüldü
alors on dance ( Stromae - Alors On Danse - YouTube ) sarkisiyla taninmistir. su sarkima da klip cekeyim , buna da cekeyim diye degil muhtesem klipleriyle de ön plandadir. ayrica mimikleri , ten rengi , gozleri resmen ozene bozene yaratılmış mubarek. 2012 de odtu'de konser vermis .s benim icin en ozel sarkisi formidable'dir. (fransizca ogrenme sebebim olacak bu gidisle.)

o değilde avatarına bittim tatlım.s

Paylaştığın linkte ki şarkısını ben de çok severim ama tipim değil. dslkafilk

Alors On Dance şarkısıyla ünlenmiştir. Hatta Türkçe versiyonla şarkıyı katletmişlerdir. ;d

zaten bi tek benim tipim olabilir. ( sen gorme bunu xd ) adam belcikali,mukemmel derecede fransizca konusuyor ve hollandali ismi var.

Sesiyle, sarkilariyla, kendine has tarziyla, danslariyla, giyimiyle, her seyiyle hayran oldugum kisidir :hi:
Konserine gittigim gunden beri bu hayranligim daha da artti :rolleyes:
Butun sarkilarini ezbere bildigim ve bikmadan dinledigim ender sanatci :dusun:

Seviyorum bu adami :p

Lakabi, maestronun tersidir :dusun:

adamın kendine has bi tarzı var şimdi. dansları duruşu falan aykırı. bazı şarkılarını bilirim ama repertuarım o kadar da geniş diil.

papaoutai şarkısının kendisini severim, klibini severim, şarkıda anlattığı şeyi severim. gerisini o kadar da sevmem çerez niyetine dinlerim.

Tous Les Memes klibi de orjinallerdendir.

Electro house ile hip hop türlerini birleştirip " alors on danse " şarkısıyla yükselişe geçmiş söz ve müzikleri kendisine ait müzisyendir. Şarkılarında electro house tarzının verdiği neşeli müzikle birlikte anlamsız bir erotizm yerine derin ironiler, umutsuz şeyler ve sorgulamalar yatar. Hayatta öyle değil mi zaten ?

Geri