Stres

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bir bardak su gibi dusunun. Elinize aldiginizda bi agirlik vardir ama sizi zorlamaz. Bardagi uzun sure tutarsaniz eliniz hatta kolunuz bi sure sonra agrir, rahatsiz olursunuz. Streste oyledir. Uzun sure tutarsaniz depresyona dogru yol alirsiniz. Bardagi biraktigimiz gibi onu da zamaninda birakmali.

Ozellikle de kronik stresli bir isiniz varsa, hayati tam cekilmez yapar..
Bir de ben stresin hic iyi olanini yasamamisim onu farkettim :D

Güzel bir ifade olmuş.
Eline sağlık.

O bardağı zamanında bırakabilmek, zor olan bu işte.

dert tasaya göre stresin miktarı değişir elde imkanı olsa zaten hiç strese girmez işi yolunda gitmediği sürecede bırakamaz

Sözlenme, nişanlanma, evlenme gibi işlerin arasındaki stres, en kötülerindendir. Yeni öğreniyorum bende.

Bazı insanlar var ki seni böyle sıkıntılı durumlarda rahatlatabiliyor her seyi unutturabiliyor daha kolay atlatmanı sağlıyor. ..öyle bi insana rastlamak onu sevmek ne güzel bir şey...onun da seni sevdiğine inanmak sanırım bunların arasında en güzeli

dönerci kedi

Bir bardak su gibi dusunun. Elinize aldiginizda bi agirlik vardir ama sizi zorlamaz. Bardagi uzun sure tutarsaniz eliniz hatta kolunuz bi sure sonra agrir, rahatsiz olursunuz. Streste oyledir. Uzun sure tutarsaniz depresyona dogru yol alirsiniz. Bardagi biraktigimiz gibi onu da zamaninda birakmali.

Kuzenim 2016'da comic sans mavi ile yazıyormuş. şimdiler düz ve renksiz... enerjisini mi kaybetti yıllar geçtikçe!!

ben uzaklaşamıyorum da… stres=melis gibi bi şey…

Sağlığından, mutluluğundan ve huzurundan çalıyorsa sevgili @Melis ne yapıp edip uzaklaşmanın yoluna bak çünkü sağlık giderse her şey gidiyor.
ah ah çalmaz mı lefty hanımcığım… her şeyimden çalıyor. benim de temennim uzaklaşmak, ölmeden bunu başarabilirim umarım.

Eskiden Macera olarak algıladığım her şeyi zamanla yük olarak algılamaya başladım. Buna karşı kendi önlemim, uzak durmak.

bununla mücadele etmek bazı anlarda çok zor olsa da her an her saniye seni teste sokan birşeydir

Geri