Stres Yüklü

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1431 gün önce görüldü
Merhaba yine ben yine, sarhoş olma çabamı tebrik eden yok mu ya:/
Son bardak ama ben hala kendimdeyim. Ben kendimde olmak istemiyoruuuummm artik, istemiyoorumm.
Kimseye hesap vermek istemiyorum.
Işe gitmek istemiyorum.
Can yakan anılarımı hatrlamak istemiyorum. Istemiyorum ulan hiç bir şey istemiyorum.
Ben iyi değilim gerçekten, ruh halim elimden tutmuyor. Hep bir isyanlarda hizaya sokamiyorum.
Hele bedenim taaruzda, böbreklerim ağrıyor, midem kıramplarla boğuşuyor, başım her zaman ki gibi kendini hatırlatıyor, bademciklerim inik sanki sensizliğin intikamını alır gibi yutkundurmuyor. Ateşleniyorum ara ara bi de çok üşüyorum. Gözlerim şiş. Bir de dünkü sinirle kolumu duvara vurdum mosmor olmuş.
Yok yok anlayacağınız. Bileğimin hakkıyla bir çürük raporunu alırım.

Sigaramın tadı yok. Hayatımın aroması yok.
Beni hep bu yarım kalmışlıklar bitiriyor.
Ama bu bir şikayet değil.
Çünkü kendi yolumu kendim kapatıyorum. Ve her gece olduğu gibi ihaleyi sigaramın dumanına yüklüyorum.
Bayyy

Oturdum balkonda hava buz, bi paket sigara önümde bitirmeye kararlı iç çekiyorum, tiriyorum, ağlıyorum.
Ne zaman iyleşicem ben???
Ne zaman kapanacak bu yara ???
Kimde dermanım ulan kimde
Şurama bir şey saplanmış, çekip çıkaramıyorum.
Çok çaresiz hissediyorum be..​
[YOUTUBE]Dgzs3FhOZ7Q[/YOUTUBE]

Bana taş muamelesi yapıyorlar, ben taş değilim.
Sadece kendime saklıyorum.
Hani derler ya kararsızlığın ilacı; bilen birine danışmaktır diye.
Bu benim yapımda yok birilerinden akıl alarak karar veren biri değilim.
Kendimi kemirerek kararlar alıyorum.
Fakat, farkettim ki düşünemiyorumda.
Düşünce fonksiyonlarım engellenmiş gibi sağlıklı düşünemiyorum.
Resmen beyin felci geçiriyorum, evet tam olarak böyleyim.
Şimdi ben yeni şeyler denemeye daha çok korkuyorum, daha kapalıyım.
‎Daha derin içsel değerlerim.
‎Tamam insanoğlu kusurlu bir varlıktır. Umut, azim vs, toparlayan ayağıya kaldıran şeyler değil mi?
‎ Ben kendi kusurlarımı kendime sevdiremiyorum. Bu defa ayağıya kalkamıyorum. Düştüm.
‎Düştüm kalkamıyorum​

[YOUTUBE]Cqzs2OfOX80[/YOUTUBE]​

Birileri bir yerlerde üzgün olunca başka birileri, başka bir yerlerde hissedermiş. Boşuna dememişler; "İnsan insanın yurdudur" diye... Elandiel

Ne dem baki, ne gam baki.
Sarılırım.

Birden bire ağzım çıktığı kadar bağırasım geliyor.
Ama yapamam ki, bugün ilk defa birine sarılmaya ihtiyaç duydum.Yanımda olduğunu hissettirecek bir el istedim.
Istiyorum. Istiyorum ama bir şey de yapamıyorum.
Kendimi düşünmüyorum. Bu halim umrumda da değil, galiba ben mutsuzlukla beslenenlerdenim.
Seni düşünüyorum, iyimidir ? Derken kötülendiğimi hissediyorum.
Iyisin dimi?
Bak sana bir haberim var. Bu habere bir sen sevinirsin.
Sigarayı bıraktım evet bu kaçıncı bıraktım diyişin dediğini duyuyorum.
Bu sefer gerçekten bıraktım. Ota boka düştüm işte.
Sinir double tabi, kimsenin sesine tahammülüm yok. Alnımdaki damarlar patlıcak gibi oluyor. Elimi ağızlarına basıp susturasım geliyor. Gün boyu Beşiktaş logosuna bakıp duruyorum, bak şimdi yaptığım şeyi söylicem ama bana delirmişim gibi bakma.
Beşiktaş yazısını okşuyorum o derece manyadım.
Takatsizim, tahammülsüzüm.
Her konuda zorlanıyorum.
Ama herşey geçecek, geçecek..

Zamana bağlanan umut,
Gecikmiş hayal kırıklığıdır, belirtmek isterim.
Herşeyin yolunda gitmesi ve zamana bırakmak yerine bunu sizinde isteyerek çaba göstermeniz dileğiyle selamlar :rolleyes:

[YOUTUBE]Kjo5pj2PnWk[/YOUTUBE]
Bu şarkı bana ne yapıyor böyle.
Şarkı çalarken ben de derin derin düşüncelere daldım, şarkı istemesen de bunu zorla yaptıracak tesirde.Öyle güzel ömrümmmmmm diyor ki.
Ben bu cümleleri neden doya doya duyamıyorum? Duymak istiyordum tüm kalbimle bu şımarıklık olmazdı dimi?
''ömrüm, aşkım, her şeyim'' kelimelerini haketmiyormuyum? Etmiyorumdur belkide.
Emosyonel stresler her yanımı sarmış.Ve yoğunlaşan duygu şokluğu.
Kalbim Kırık değil, takotsubo halini almış desem daha doğru olur.
Karamsarım fazlasıyla, ne de olsa yalnızlığımın getirdiği geniş çaplı etkileri bunlar.Sonra silkeliyorum kendimi yine de ışık aramaktan vazgeçme diyorum kendime. Gene de olumlu bakmaya çalış diyorum.

Demin mail'imi kurcalarken eskiden kayıt edip unutmamak için sakladıklarımı gördüm. Bir bir okudum, bir bir anımsadım.
"Bu yazı yalan olan bir sevginin kanıtı."

Çünkü; sevgi onu koşulsuz, değiştirmeden, bencil olmadan yalın haliyle sevmektir.
Benim karnım yalan aşklara doydu. Benim aşk kotam doldu. Unutamam diyen unutur. Unutulur.
Ben artık kalbimdeki ritmin sesine kulak vermiyorum, ayak da uydurmuyorum.Ve artık kimseyi beklemiyorum.
Dedim ya koyverdim gitti. Kendi halimde, kendimden başka her şeye körüm.

Sevgilerin en güzeli uzaktan sevmektir.
"Hesapsız,kitapsız,beklentisiz, habersiz,yaralamadan,zararsız olanıdır."

Hele gel, yine gel, ben razıyım dön bana gel
Hele gel, yine gel, bir gece vakti koynuma gel
Ama benim adım bal böceği
Bekleyemem ben bu geceyi
Gelir de koynuna girerim ama
Sonra da batırırım iğneyi :liv:
[YOUTUBE]ncqQIAJAkJM[/YOUTUBE]​

O halde:
Aşkın zehir olsa bile doldur içeyim.
Yürüyorumm sana doğru:)

[YOUTUBE]1ZeiF1muZig[/YOUTUBE]

Bir çok insanın bazı dönemlerde başına gelen ,bazı insanların ise başına gelipte atlatamadığı ve hatta ömrü boyunca kapılıp gittiği ciddi konular vardır.
Şu lanet dünyada yaşayan her bir insanın ufak yada büyük bir çok sorunu ve sıkıntısı var ama bu sıkıntılar hayatımızın bazı dönemlerinde karşımıza çıkması zorlayıcı ve biz değiştikçe sıkıntılarımızda evrim geçirmekte ,değişmekte, örneğin, kimisi arabasını dert olarak görürken bazı insanlar ise o arabayı kullanacak ele ve ayağa sahip değildir, yani aslında dertlerinde dertleri ve büyüğü vardır.İşte bu yüzden elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz klişesine sonuna kadar katılıyorum. ama yapamayız ,nedeni ise aklımızdan bir türlü gitmeyen ,geceleri rüyalarımıza giren bir takım dertlerimizdir. Evet o kahrolası dertler.. Böylece aklımızdan çıkmak bilmeyen dertler zamanla bizim hayatımıza umutsuzluk katar ve katlanılmayack hâl alır.
Katlanamadığım, boğulduğum efsane bir gün oldu benim için.
Yazdıkça tükeniyorum, yazdıkça içim çekiliyor. Can acıtan canından olunca çaresizce seyirci konumuna giriyorsun:/
Birileri mutlu olsun diye bir başka insanı mutsuz etmek nasıl bir mottodur?
Keşke baģlanma denen şeyi tatmasak, keşke insanlar üzerinden hayaller kurmasak, kimse kimsenin hayallerini yıkmasa, hayal eşittir umut demek değil mi? Kimsenin umudunun hırsızı olmasak.
Ne yazık ki, kelimeler kifayetsiz ve tesirsiz.
Çünkü en iyi yaptığımız şey insanların "direncini kırmak,sevincini" çalmaktır...​

Bugün hava tam yaz gibiydi. dayımın açık alanda olan otoparkında mangal partisi yaptık kuzenlerimle.
Ilk defa elimi hiç bir işe atmadim, otoparkı turladım.
Ve otopark'taki en güzel arabayı seçtim. Sonra üstüne uzandım. Taktım güneş gözlüklerimi kapadım gözlerimi, paşa'anın havlaması, bizimkilerin curcunasını bile bir yerden sonra duymaz oldum.
Ne yalan söylim çok iyi geldi.
Demek ki periyodik olarak düzenli güneş banyosu yapmam lazım..

Ahh bu hormonların bize yaşattğı ruh halleri.:cigara:​

Kendime dair bir şeyler öğrenmek daima bana ilgi çekici geldi.
Psikolojik etmenlerime konusuna girmezsek tabii. Iletişim kurma şeklim ruh halimle orantılı. Bu her zaman böyle oldu.
Bir şey itiraf etmem gerekirse, hayatımdaki insanları mutlu etmeye çalıştıkça git gide büyüyen bir yalnizlık edinmiş oldum. Hasan Ali toptaş'ın kitabındaki gibi. "Başlarken yalnızsın bitirdiğinde daha da yalnız.."
Ama yalnızlıktan korkmuyorum.
Benim sapasağlam ayakta durmam lazım.
Hele de bugünlerde...Mızmızlanmak istemiyorum, sevmiyorum da. Öyleyse her şeyi yeniden yoklama, dilin(lerin) aldanışlarına kapılmamak lazım.
Charles Bukowski'nin de dediği gibi; ben yalnızlığıma doyamam.
İçim bir şahesere dönüşmüş almış başını gitmiş.

[YOUTUBE]FKgkueM0gF8[/YOUTUBE]​

Bla bla dislike...

[YOUTUBE]w2BTr6qsLFc[/YOUTUBE]​

Dar geliyooor dünya banaaa.
Hayat böyledir işte yavrum diyemem sana..
[YOUTUBE]hAbq_7cPy78[/YOUTUBE]​

Geri