Street Fighter filmi geliyor: Dhalsim karakterine hayat verecek oyuncu belli oldu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1752759941145.png
1987 yılında piyasaya çıkan popüler video oyunu Street Fighter film oluyor. Daha önce iki kez filme uyarlanan Street Fighter'da Dhalsim karakterine Vidyut Jammwal hayat verecek.

Efsanevi dövüş oyunu serisi "Street Fighter" yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor. Ryu, Ken, Chun-Li, Guile ve M. Bison gibi karakterlerin yer aldığı oyunun yeni uyarlamasında rol alacak isim belli oldu.
1752759954862.png
Bollywood’un ünlü aksiyon yıldızı Vidyut Jammwal, efsanevi dövüş oyunu serisinden uyarlanan yeni “Street Fighter” filminde Dhalsim karakterine hayat verecek. Bu rol, ünlü ismin Hollywood’daki ilk büyük projesi olacak.

Kitao Sakurai'nin yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimleri 2025 yılında Avustralya’da başlayacak. Filmin vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Kaynak

Umarım adam akıllı bir film yaparlar, çocukluğumuzun oyunu, severek oynadığım bir oyundu.

Ben hem bunun doksanlar filmini hem de Mortal Combat filmini izlemiştim. Aklımda hiçbir şey kalmadı valla kfjd Mortal Kombat daha iyiydi gibi hatırlıyorum sadece film anlamında. Oyun anlamında İkisini de oynadım ama daha çok Street Fighter oynadım, Mortal Kombat fazla vahşiydi, abim pek onaylamıyordu kdjd
Bazen bowling salonuna gidiyoruz, Street Fighter oynuyoruz, Chun Li ile eşimi dövüyom kdjd

Son düzenleme:
adam gibi bir şey çekerlerse çok tutulur nostaljik bir oyun oynayan da seven de çok

Geri