Kimbuhatunyahu?
Gümüş Üye
enflasyon beklentisi bizatihi enflasyonisttir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
“Stokçulara bu ülkeyi mezar edeceğiz”bana kalırsa da stokçuluk kadar daha rezil bir şey yoktur. insanları buna iten sebepler olsa da hiçbir zaman anlam veremeyeceğim.
stokçuluk afedersiniz pespayeliktir.
Onlar cildini tahriş etmiyor mu..?biraz önce tıraş olurken fark ettim. dört beş yıl önce aldığım yaprak jiletler hala duruyor. 100'lü 100'lü almışım.
Son kullanma tarihi geçmiştir at 😁biraz önce tıraş olurken fark ettim. dört beş yıl önce aldığım yaprak jiletler hala duruyor. 100'lü 100'lü almışım.
En büyük stokçu plesk..biraz önce tıraş olurken fark ettim. dört beş yıl önce aldığım yaprak jiletler hala duruyor. 100'lü 100'lü almışım.
genel olarak yaprak jilet kullanımından dolayı mı sordun yoksa üç beş yıllık ürün diye mi? uzun zamandır klasik yöntemle tıraş oluyorum, memnunum. bebeksi cildim bir zarar görmedi.Onlar cildini tahriş etmiyor mu..?
kullandığım bıçaklar bir dönem karadeniz sularında gemi olarak yüzüyordu, hey gidi hey. karadeniz'in hırçın sularıyla mücadele etmişler, zaman ne yapabilir onlara.Son kullanma tarihi geçmiştir at 😁
Yok tarihten değil onlar kullanım olarak sormuştum..genel olarak yaprak jilet kullanımından dolayı mı sordun yoksa üç beş yıllık ürün diye mi? uzun zamandır klasik yöntemle tıraş oluyorum, memnunum. bebeksi cildim bir zarar görmedi.
gillette'nin ikili, üçlü bıçaklarını kullandığımda ara sıra kızarıklık oluyor. klasik tıraşı denemediysen bir dene. güzel bir alet al, kaliteli bir markadan bıçakları al. daha sonra biraz kes kendini. kese kese alışırsın.
kullandığım bıçaklar bir dönem karadeniz sularında gemi olarak yüzüyordu, hey gidi hey. karadeniz'in hırçın sularıyla mücadele etmişler, zaman ne yapabilir onlara.