Divine Heart
Altın Üye
-
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Stephen King’in Salem’s Lot Filminde Başrol Lewis Pullman’ın
Stephen King‘in ünlü romanı Salem’s Lot, başrolünde Lewis Pullman ile yeniden ekranlara gelecek. Kadrosuna Spencer Treat Clark, Bill Camp ve Makenzie Leigh‘i de katan projenin çekimleri bu ay başlıyor.Salem’s Lot‘un yönetmenliğini ve senaristliğini Gary Dauberman‘ın yapacağını biliyorduk. Dauberman, Stephen King’in bir diğer kitabı olan It(O)’in 2017’deki uyarlamasının da senaristliğini yapmıştı.
Salem’s Lot – Korku Ağı
Lewis Pullman filmde ana karakter Ben Mears‘ı canlandıracak. Ben Mears tıkanma dönemine girmiş bir yazardır. Yeni romanı için ilham bulabilmek adına doğup büyüdüğü kasabaya, Maine’de bulunan Jerusalem’s Lot’a dönmeye karar verir. Zira orada küçüklüğünden beri kabuslarına giren tüyler ürpertici bir köşk bulunmaktadır. Bu köşk ile yüzleşmenin kendisine yeni fikirler vereceğini düşünür. Ancak şehre geri döndüğünde köşkün gizemli bir antikacı tarafından satın alındığını öğrenir. Köşkü inceleyemiyor olsa da Mears burada kalmaya devam eder. Kısa sürede bölge sakinlerinin kana susamış canavarlara dönüştüğünü fark eder. Böylece kendisini bu laneti araştırıp durdurmak isteyen bir grup kasaba sakinine liderlik ederken bulur.Kasabanın Ben’e katılan sakinleri arasında bizi gülümseten isimler var:
- Spencer Treat Clark Mike Ryerson‘u canlandıracak. Ünlü aktörü çocukluğunda Gladiator (2000) filminde Sezar Commodus’un yeğeni Lucius olarak görmüştük. Aynı zamanda Unbreakable (2000) ve Glass (2019) filmlerinde de Bruce Willis’in canlandırdığı David Dunn’ın oğlu Joseph Dunn rolündeydi.
- Bill Camp, Mathew Burke karakterini canlandıracak. Aktörü Joker (2019) ve Bird Man (2014) filmlerinde görmüş olsak da The Queen’s Gambit dizisinde Beth’e satrancı öğreten Mr. Shaibel rolüyle de çok sevmiştik.
- Gotham dizisinden Liza rolüyle tanıdığımız Makenzie Leigh de Susan Norton’ı canlandırıyor olacak.
Salem’s Lot, King’in 1974’te yazdığı Carrie’den sonra yayınladığı ikinci roman. Altın Kitaplar romanı dilimize Korku Ağı adıyla çevirdi. Hikaye kimilerince Bram Stoker’ın Dracula eserinin modern bir anlatımı olarak yorumlanıyor.
Ben Dauberman’ın It (O) romanının ruhunu yaptığı filmlerde katlettiğini düşünüyorum.
Stephen King'in Salem's Lot Filminde Başrol Lewis Pullman'ın
Stephen King'in ünlü romanı Salem's Lot, başrolünde Lewis Pullman ile yeniden ekranlara gelecek. Kadrosuna Spencer Treat Clark, Bill Camp ve Makenzie