Steam Yaz İndirimleri

Konu sahibi son olarak 2849 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba ismim Sercan. Bir kaç sorum olacak sizlere. Bazı oyun sitelerinde yaz indirimleri için ekstra indirimler olacağı haberini duydum. Hatta bugün bir sitede Playerunknown's Battlegrounds adlı oyun steam içerisinde 46,23 tl iken oyunfor adlı sitede 39.30 tL. Şimdi benim bu ürünü almam beni endişelendirmeli midir? Bynogame adlı siteden daha önce bir kaç oyun aldım bana mı denk gelir her seferinde bilmiyorum ama hep sorunlu çıktı ve anlayışsız müşteri temsilcileri ile konuştum yardımcıda olamadılar.
Oyunfor ile görüştüğümde ikna oldum ancak yine de burada belki daha önce alışveriş yapan arkadaşlar vardır diye yazma gereği duydum.
Bir yardımcı olursanız çok memnun kalırım, iyi günler dilerim.

Oyunfor iyi mi kötü mü bilmiyorum, ama steam den aldığında sorun çıkarsa bile karşında direk muhattap buluyorsun. 2-3 tl için riske girme steamden al indirim bitmeden.

viral olmadığını varsayarak cevap vereceğim. bu tarz aracı sitelerin hangisi güvenilir, hangisi güvenilmez konusu hala net değil. çünkü bunlar edindikleri kodları çalışıp çalışmadığı garanti bile olmadığı halde satıyorlar. öyleki çalıntı hesapları da satmakta üstlerine yok. memnun olandan çok mağdur olan olduğu için muhattap bulmak da hayli zor oluyor, denk gelip bulsanız bile büyük ihtimal kodun çalıştığını iddia edip para iadesi yapmıyorlar. heavenly'nin de söylediği gibi birkaç lira için riske değmez, steam üzerinden alışverişinizi yapmanız daha sağlıklı olur. :cici:

oyunfor'dan ben fifa point almıştım 1-2 dakika içinde gönderdiler kodu.
ama kefil olamam tabii ki. sadece deneyimimi söyledim.

Yeşilyurttan bazen kod falan aldığım oluyor, bi arkadaşa doğum günü hediyesi efsanevi skin alayım dedim 50 liraya salak kodu eksik vermiş, iki saat dil döktüm sonra fark etti eksik verdiğini inandıramıyorsun bu adamları yanlış yaptıklarına o yüzden steam den şaşmamak lazım.

Oyunfor durmaplay ve kinguin güvenli gibi geliyor bana. Birden fazla kez alışveriş yaptım. Zaten kod gelmeyince direkt iade edip tekrar alın diyor. Reklam yapmış gibi oldum ama öyle. ksmdjd

durmaplay üzerinden windows 10 lisansı almıştım tek kullanımlık sorun çıkmamıştı ama 3-4 tl için risk almaya gerçekten gerek yok gidip steamden alman daha mantıklı

Teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar oyunfordan aldım inanın tavsiye ediyorum.Gayet indirimli ve hızlıydılar.

Geri