steam indirimleri

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
pazartesiye kadar rise of tomb raider 44,50 tl -> Save 50% on Rise of the Tomb Raider
29 kasıma kadar quantum break 44,25 tl -> Save 25% on Quantum Break on Steam

ek bilgi
bonus gençte steam alışverişlerinde 15 tl bonus, ayrıca garantione kampayasına katılırsanız 20tl iade veriyor. mesela rise of tomb raider 14 liraya gelmiş oluyor. sömürün. :u1:

Yılbaşı indirimlerine yaklaşıyoruz. İndirimler başlar başlamaz steam indirimleri konusunu sabitleriz.

bütün deux ex oyunları 54 lira, kaçırmayın derim. :cici:

22730047_1640864269341002_1671334675116596116_n.jpg

Save 82% on The Deus Ex Collection on Steam

Asıl yarın bakmak lazım.. Hallowen için indirim yaparlar yine.. Gelecek ay da Black Friday için olur muhtemelen.. Discounts are coming yani.. Tetikte olmak lazım..

konsol aldıktan sonra steam ile ilişiğimi kestim ama böyle güzel bir fiyata denk gelince paylaşmadan edemedim. :cici:

Güzel indirimler görürseniz beni etiketleyin lütfen, takip edemiyorum. :liv:

Online olmayan hiç bir oyunu steamden satın almak akıl karı değil gibi benim açımdan. Hoş benim için online olmayan her oyun israf zaten de. :D

MKX'i manitayla sabaha kadar oynarım o ayrı tabi ki.

cadılar bayramı indirimleri başladı, 1 kasım 20.00 de sona eriyor. güzel indirimler var. :cici:

Halloween 2017

Elianın ricası üzerine etiketini bırakalım.

En çok istediğim oyunları indirime sokmuşlar elim ayağım titredi. skjdjddj
Sağol Oggycim. :oy:

Bana yaramadı bu indirimler.. :T: CoD indirimden nasibini almamış yine.. :liv: Mağdurum..

Lütfen gider misin?.. :hö: Ağız tadıyla maduriyetimi yaşatıp, yas tuturmadın şurda.. :hö: Nöbetçileeerrrr alın şunu şurdan litfen.. Sinirimi bozuyor.. :hö:
Gel CS oynayalım, 24 lira hiç bir şey, akşamları istediğin zaman çıkabilirsin zaten. Hem gözünde oyuncu görür biraz. :liv:

Ortamlar da bu çocuğu tanıyorum der hava da yaparsın.

Gel CS oynayalım, 24 lira hiç bir şey, akşamları istediğin zaman çıkabilirsin zaten. Hem gözünde oyuncu görür biraz. :liv:

Ortamlar da bu çocuğu tanıyorum der hava da yaparsın.

Ortamlarda?.. :liv: Benim ortamım makyaj malzemesi mi kuzucum o der.. :T:
C.S veya K.O oynamam ben.. :liv: CoD yazılımcıları pandalı-kulaklı yumuş yumuş çoraplarım ve pijamamla sandalyede bağdaş kurma suretiyle oyunu oynadığımı görseler bu ne bohem yaşam tarzı, bu ne piremseslik, bu ne ciddiyetsizlik diyerek atarlar beni..
Single playerlık güzel.. Seviyorum.. Arada oyunu silip en baştan yüklemek suretiyle eğitim şeysini sıfırdan yaparak bile mutlu oluyorum efendim.. Böyle de ponçik böyle de minnoş kalpli biriyim işte.. İyi davran bana.. :hö:

Ortamlarda?.. :liv: Benim ortamım makyaj malzemesi mi kuzucum o der.. :T:
C.S veya K.O oynamam ben.. :liv: CoD yazılımcıları pandalı-kulaklı yumuş yumuş çoraplarım ve pijamamla sandalyede bağdaş kurma suretiyle oyunu oynadığımı görseler bu ne bohem yaşam tarzı, bu ne piremseslik, bu ne ciddiyetsizlik diyerek atarlar beni..
Single playerlık güzel.. Seviyorum.. Arada oyunu silip en baştan yüklemek suretiyle eğitim şeysini sıfırdan yaparak bile mutlu oluyorum efendim.. Böyle de ponçik böyle de minnoş kalpli biriyim işte.. İyi davran bana.. :hö:
Çok singlesin keşke ölsen, size karşı ne zaman kötü davrandım ben ya? Bari Black Ops falan oyna. Mkx oyna. Yaşasın CS playeri ben.

Geri