Starbucks Zammı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
5 ocaktan itibaren %30 zam
şuan ki fiyatlar

1672690316559.png

Evde yaptığım Türk kahvesi 32 tl he yazık :)

sık sık içerim dışarıda kahve ama beş yıl önce 10 lira bile değildi latte, şimdi 45 lira vermek hakkaten koyar. kapsül kahve makinesi alıyosun o da ucuza gelmiyor ki evde. neyse evlenirken dyson süpürgeye ek olarak çekirdek kahve makinesi istemek şart oldu...

Yine Türk kahvesi insaflı artmış. Bir paket kıytırık kahve 20 civarlarında.

• Üzgün
Tepkiler: ne
İçmeyin birkaç ay indirim yaparlar o zaman

Kendimce şöyle bir şey buldum. Bakkaldan düze beyaz karton bardak alıyorum, daha önceden starbakstan hacıladığım bardağa giydirilen kağıda geçiriyorum bardağı. İçine normal su koyup saatlerce oturuyorum sıcakta .

Hiçbir kahvesini sevemedim şuranın. Gerçi kahve de sevmem ya neyse.

Kahveli pastasını seviyorum bir tek. O ne kadar oldu acaba?

• Beğen
Tepkiler: ne
Cidden bir kahve alıp saatlerce oturuyor musunuz ? :)

meriç meriç olalı senin gibi gizli avcı görmemiştir kişi kendinden bilir işi
kolpa meriç seni yallah başka kapıya starbucks senin neyine : D
Ben evliyim olm, hem neden kizdin sana bir sey demedim ki? Hem evet 5 kurus param yok ve pejmurdeyim ama bu bile bana kizman icin bir sebep degil kral ayip ediyorsun asfkj

Ben evliyim olm, hem neden kizdin sana bir sey demedim ki? Hem evet 5 kurus param yok ve pejmurdeyim ama bu bile bana kizman icin bir sebep degil kral ayip ediyorsun asfkj
başka konuda nickimi geçirmene karşı yazdım bunu asıl ayıp eden sen olmuşsun ses etmedim önceden beri gördüğüm nick olduğun için benim paylaştığım şeyler hangi konu olursa olsun çoğunlukla mizahi yaklaşımlar oldu ss olsun yazı olsun beğenilir beğenilmez gayet normal bir durumdur fakat konuyu başka yere çekersen gizli meriç cevabını alırsın :)

başka konuda nickimi geçirmene karşı yazdım bunu asıl ayıp eden sen olmuşsun ses etmedim önceden beri gördüğüm nick olduğun için benim paylaştığım şeyler hangi konu olursa olsun çoğunlukla mizahi yaklaşımlar oldu ss olsun yazı olsun beğenilir beğenilmez gayet normal bir durumdur fakat konuyu başka yere çekersen gizli meriç cevabını alırsın :)
He o dogruydu haci 2014 den beri hunerlerini bildigim icin. D ayrica bu kotu bisi degil gerilmene gerek yok. Ben hic sturbucks'a gidemedim. Fakat bir donem garsonluk yaptim yolsuz kalinca ordan biliyorum. Bu sefer ki meric mevzusunu tamamen senin mericligin haricinde konu ile alakali yazdim. Lutfen alinma olurmu hakkini helal et kral

He o dogruydu haci 2014 den beri hunerlerini bildigim icin. D ayrica bu kotu bisi degil gerilmene gerek yok. Ben hic sturbucks'a gidemedim. Fakat bir donem garsonluk yaptim yolsuz kalinca ordan biliyorum. Bu sefer ki meric mevzusunu tamamen senin mericligin haricinde konu ile alakali yazdim. Lutfen alinma olurmu hakkini helal et kral
nası hünerler bu aga çıktığım kızlar hakkında felan mı ? bu beni ilgilendirmez mi ?
starbucksa gidemedimden vurmaya çalışıyorsun da buraya gitmek zenginlik göstergesi değildir(çok uzun zamandır gitmediğim yerdir)ben tamamıyla bu konuda açık mizah yaptım aslında ( plaza dili 1 kahveyle saatlerce oturma,starbucks senin neyine gibisinden anlatabilmişimdir umarım
yol yapmak için çalışma düşünceni yadırgadım tavsiye etmem yapma böyle

yaşlılıktan mıdır nedir bilemiyorum ama artık çay kahve benim için bilhassa keyif işi olup mümkün mertebe sakin ve sessiz hadi bilemedin fonda hafif bir müzik çalan mekanda içilesi bir şeydir epeydir. o yüzden evde bakır cezvemde yaparım bol köpüklü kahvemi keyifle içerim. parasını geçtim bana çok saçma geliyor mekanda bir ton gürültünün içinde eciş bücüş oturmak. İnsan ne konuştuğunu anlayamıyor. en azından birçok mekan böyle kanımca.

eklemedir koca konak: lan ben bu soğukta bakkala ekmek almak için gitmeye üşeniyorum adamlar -15°'de dışarıda starbucks'ta oturuyor. beyninin tasını gibtiklerim

Son düzenleme:
Geri