wiltord
Platin Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir kahveye saatlerce masa işgal etme vaktidir artıkYine Türk kahvesi insaflı artmış. Bir paket kıytırık kahve 20 civarlarında.
meriç meriç olalı senin gibi gizli avcı görmemiştir kişi kendinden bilir işi
telefonda plaza dili konuşanlara 1 kahveyle masayı işgal edenlere ithafendirCidden bir kahve alıp saatlerce oturuyor musunuz ?![]()
Ben evliyim olm, hem neden kizdin sana bir sey demedim ki? Hem evet 5 kurus param yok ve pejmurdeyim ama bu bile bana kizman icin bir sebep degil kral ayip ediyorsun asfkjmeriç meriç olalı senin gibi gizli avcı görmemiştir kişi kendinden bilir işi
kolpa meriç seni yallah başka kapıya starbucks senin neyine : D
başka konuda nickimi geçirmene karşı yazdım bunu asıl ayıp eden sen olmuşsun ses etmedim önceden beri gördüğüm nick olduğun için benim paylaştığım şeyler hangi konu olursa olsun çoğunlukla mizahi yaklaşımlar oldu ss olsun yazı olsun beğenilir beğenilmez gayet normal bir durumdur fakat konuyu başka yere çekersen gizli meriç cevabını alırsınBen evliyim olm, hem neden kizdin sana bir sey demedim ki? Hem evet 5 kurus param yok ve pejmurdeyim ama bu bile bana kizman icin bir sebep degil kral ayip ediyorsun asfkj
He o dogruydu haci 2014 den beri hunerlerini bildigim icin. D ayrica bu kotu bisi degil gerilmene gerek yok. Ben hic sturbucks'a gidemedim. Fakat bir donem garsonluk yaptim yolsuz kalinca ordan biliyorum. Bu sefer ki meric mevzusunu tamamen senin mericligin haricinde konu ile alakali yazdim. Lutfen alinma olurmu hakkini helal et kralbaşka konuda nickimi geçirmene karşı yazdım bunu asıl ayıp eden sen olmuşsun ses etmedim önceden beri gördüğüm nick olduğun için benim paylaştığım şeyler hangi konu olursa olsun çoğunlukla mizahi yaklaşımlar oldu ss olsun yazı olsun beğenilir beğenilmez gayet normal bir durumdur fakat konuyu başka yere çekersen gizli meriç cevabını alırsın![]()
nası hünerler bu aga çıktığım kızlar hakkında felan mı ? bu beni ilgilendirmez mi ?He o dogruydu haci 2014 den beri hunerlerini bildigim icin. D ayrica bu kotu bisi degil gerilmene gerek yok. Ben hic sturbucks'a gidemedim. Fakat bir donem garsonluk yaptim yolsuz kalinca ordan biliyorum. Bu sefer ki meric mevzusunu tamamen senin mericligin haricinde konu ile alakali yazdim. Lutfen alinma olurmu hakkini helal et kral