Star Wars Live-Action Dizisinin Adı “Mandalorian"

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
The Mandalorian’ın İkinci Sezonuna Bo-Katan Kryze Katılıyor

Ortaya çıkan yeni bir Mandalorian söylentisine göre, The Clone Wars ve Rebels dizilerinde yer alan Bo-Katan Kryze karakteri, dizinin ikinci sezonunda bizlerle olacak.

The Mandalorian, ikinci sezonunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Önce Rosario Dawson’ın Ahsoka Tano rolüyle dizide yer alacağı resmileşti. Geçen hafta içerisinde de Temuera Morrison’ın Boba Fett ile diziye katılacağı açıklandı. Ayrıca bir Darth Maul söylentisi var ama henüz netlik kazanmış değil.

katee-sackhoff-1024x577.jpg

Katee Sackhoff

Eski serilerinden The Mandalorian’a katılan yeni karakter ise Bo-Katan Kryze olacak. The Clone Wars animasyon serisinde Deathwatch ekibinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan Kryze, Rebels dizisinde de karşımıza çıkmıştı. Karakteri canlandıracak kişiyse animasyonlarda Bo-Katan Kryze’e sesiyle hayat veren Katee Sackhoff olacak.

bo-katan-kryze-1024x576.jpg

Peşi sıra çıkan bu haberler beni biraz germeye başladı doğrusu. Ekim 2020 tarihinde Disney+ üzerinde yayınlanacak olan The Mandalorian’ın ikinci sezonundaki bu karakter bolluğu bizi ne gibi bir hikayenin içine sokacak çok merak ediyorum. İlk sezondaki az karakterle yakalanan dinamik bu sezonda bozulursa üzücü olabilir. Yine de eski serilerden karakterlerin tekrar karşımıza çıkıyor olması da hoş bir detay.

valla haber üstte :)))) bence ciddi :))))

varya ya kalbimiz çok temiz yada göklerden bir müdahale geldi son dakika :)
ama kate'in instagram hesabında mandolorian ile ilgili bir iki paylaşım görmüştüm sanki belki bilinç altıma öyle yerleşti dile getirdik tesadüf denemez ama şans eseri bilmiş olabiliriz de :))

varya ya kalbimiz çok temiz yada göklerden bir müdahale geldi son dakika :)
ama kate'in instagram hesabında mandolorian ile ilgili bir iki paylaşım görmüştüm sanki belki bilinç altıma öyle yerleşti dile getirdik tesadüf denemez ama şans eseri bilmiş olabiliriz de :))

görmek istediğimiz bir karakterdi tam yakışacağını düşünüyorduk ki gerçekleşti sevindim.insta dan takip etmiyorum zaten bu ara hep spor yapıyor demek bu yüzdenmiş :))))

görmek istediğimiz bir karakterdi tam yakışacağını düşünüyorduk ki gerçekleşti sevindim.insta dan takip etmiyorum zaten bu ara hep spor yapıyor demek bu yüzdenmiş :))))

şimdiden heyecanlandım hemen gelsin yeni sezon ah ulan covid yaktın bizi :))

ben covid yüzünden gösterimi ertelenir diye düşünüyorum hep :(

başkan bu arada narnia günlükleri yine olmadı ya 40 larda falan kapattım sanırım :(

ben covid yüzünden gösterimi ertelenir diye düşünüyorum hep :(

başkan bu arada narnia günlükleri yine olmadı ya 40 larda falan kapattım sanırım :(

bunlar sonuçta tüm bölümleri çektikleri için daha önceden çekmişlerdir,3. sezon çekilmemiştir ama ona daha zaman var.

ben dedim sana çocuk filmi gelebilir sıkıcı gelebilir.ilk filmi beğenmediysen diğerleri hiç sarmaz :))))

uyku sorunum var benim ciddi ciddi uykumu getirdi aslında uyumak için bu filmi kullanabilirim :)

ben daha çok aksiyon seviyorum sanırım
ya aslında daha durağan filmler de izledim ama ne biliyim çocuk filmi geldiği için belki de

Timothy Olyphant, The Mandalorian’ın 2. Sezonuna Dahil Olacak

İkinci sezonunu sabırsızlıkla beklediğimiz “The Mandalorian” dizisinin kadrosuna bir oyuncunun daha katılacağı iddia edildi.

the-mandaloria-timothy-olyphant-1-1024x576.jpg

The Hollywood Reporter‘da yayınlanan habere göre; aktör Timothy Olyphant‘ın adı, Jon Favreau‘nun geliştirdiği “The Mandalorian“ın ikinci sezonu için geçiyor.

“Justified” dizisinde yıllarca Raylan Givens karakterini canlandıran Olyphant‘ın, Pedro Pascal‘ın canlandırdığı “Mando” ile “Baby Yoda”nın peşine takılacak bir ödül avcısını canlandırabileceği belirtiliyor. Amerikalı aktörün, Ray-Lan Givvins gibi orijinal bir karaktere bürünebileceği de söylentiler arasında.

mandalorian-gorsel-1024x576.jpg

Disney Plus‘ın Star Wars serisi “The Mandalorian“ın kadrosuna dahil olacağı iddia edilen diğer oyuncular ise Michael Biehn, Temuera Morrison (Boba Fett veya Kaptan Rex), Rosario Dawson (Ahsoka Tano) ve Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze) olarak sıralanıyor. Sevilen dizinin yeni sezonu Ekim 2020‘de ekranlara gelecek.

Timothy Olyphant’ın The Mandalorian Dizisindeki Rolü Belli Oldu

“The Mandalorian”ın ikinci sezon kadrosuna dahil olacağı haberini daha önce duyurduğumuz Timothy Olyphant‘ın karakteriyle ilgili detaylar geldi.

SlashFilm‘de yayınlanan habere göre; Jon Favreau‘nun bize yine güzel bir sürprizi var. Aktör Timothy Olyphant, Star Wars dizisi “The Mandalorian”da, Chuck Wendig‘in “Aftermath” kitap serisinde yer alan “Cobb Vanth” karakterini canlandıracak.

the-mandaloria-timothy-olyphant-2-1024x576.jpg

Endor Savaşı zamanında yaşayan “Cobb Vanth” önceleri bir köleyken, Tatooine gezegeninde Freetown‘un şerifi haline gelen bir insan. Karakterin en önemli özelliği ise Jawalardan aldığı bir Mandalorian zırhı giyiyor olması. Üstelik Jawaların, Jabba‘nın yelkenli mavnası Khetanna‘nın enkazından bulduğu armor Boba Fett‘e ait. Yani Timothy Olyphant, The Mandalorian dizisinde Boba Fett‘in Mandalorian zırhını giyerek kamera karşısına geçecek.

Zırhını Vanth‘ın üzerinde göreceğimiz Boba Fett‘in, “The Mandalorian”ın ikinci sezonda yer alacağı kesinleşmiş, üçüncü sezonda da kadroda olacağı iddia edilmişti. Ekim 2020‘de ekranlara dönecek seride Boba Fett‘i, 2002 yapımı “Star Wars: Attack of the Clones”ta Jango Fett‘i canlandıran Temuera Morrison oynayacak.

The Mandalorian’ın İkinci Sezonu Zamanında Yayınlanacak

The Mandalorian’ın yaratıcı ekibinden yönetmen Jon Favreau’nun yeni açıklamasına göre The Mandalorian’ın ikinci sezonu için erteleme olmayacak.

Bu açıklama da demek oluyor ki The Mandalorian’ın ikinci sezonu, daha önceden söylendiği üzere Ekim 2020 tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Jon-favreau-star-warsun-liveaction-dizisinin-basina-gecti-3.jpg

Favreau, bir süre önce ATX Television Festival için bir sanal panele katıldı. Burada Vanity Fair’in sorularını yanıtlayan Favreau’ya, haliyle The Mandalorian ile alakalı sorular da yöneltildi. İkinci sezonun önceden söz verilen tarihte izleyiciyle buluşacağını açıkladı. Disney CEO’su Bob Chapek de Favreau’nun açıklamasını doğruladı.

Yeni sezonun tarihiyle alakalı gelen soruya Favreau, “Karantinadan önce çekimlerin hepsini tamamlamıştık. Lucasfilm ve ILM sayesinde, görsel efektler, kurgu ve prodüksiyon kısımlarını uzaktan halledebiliyoruz.” sözlerine yer verdi.

İlk sezonunun bitimiyle birlikte çekimlerine başlanan The Mandalorian ikinci sezonunda birçok yeni karakter göreceğimiz gibi diğer Star Wars serilerinden de tanıdık yüzlerle karşılaşacağız. Mando adıyla bilinen Din Djarin ve koruması altına aldığı The Child, yeni sezonda neler yapacak merakla bekliyoruz.

offfffffffff offfffffffffffffffff harika bir ikinci sezooooon. sezon finali efsaneydi.izlerken gözlerim doldu ya. Star Wars hayranlarının bu filmleri izlerken gözleri dolar.bizim çocukluğumuz var bu filmlerde.efsaneyde çok beğendim.üçüncü sezonu merakla bekliyorum.

Gina Carano, Sosyal Medyadaki Paylaşımları Sebebiyle The Mandalorian’ın Kadrosundan Çıkarıldı

Gina Carano, sosyal medya hesaplarından yaptığı nefret uyandırıcı paylaşımlar sebebiyle The Mandalorian’ın kadrosundan çıkarıldı. Hollywood’un önde gelen yetenek ajanslarından UTA de Carano’yla yollarını ayırdı.

Yaptığı paylaşımlar sebebiyle sosyal medyada #FireGinaCarano etiketi kullanılmaya başlandı. 2018 yılından beri The Mandolarian dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncunun ilişkisi, önce Lucasfilm ile daha sonra da kendisini temsil eden UTA (United Talent Agency) ile kesildi.

Lucasfilm tarafından yapılan açıklamada Carano’nun şirketle herhangi bir ilişkisinin kalmadığı ve LucasFilm’in gelecekte oyuncuyu dâhil edecek herhangi bir projesinin olmayacağı belirtildi. Lucasfilm yetkilileri, oyuncunun sosyal medyada yaptığı paylaşımların, insanları dini ve kültürel kimlikleri üzerinden aşağılayan, nefret uyandırıcı ve kabul edilemez nitelikte olduğunu düşündükleri açıkladı.

Gina Carano, The Mandolarian’ın Kadrosundan Çıkarıldı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sebebiyle daha önce de tartışmalara yol açan Carano’nun çizgiyi aşan paylaşımı ise, Amerika Birleşik Devletleri’ne hakim olan güncel politik iklimi, Almanya’nın Nazi rejimi etkisi altındaki dönemine benzeten paylaşımı oldu. Variety’nin haberine göre daha sonra silinen paylaşımında Carano, “Yahudilere sokaklarda şiddet uygulayanlar Nazi rejimi askerleri değil, komşularıydı” ifadelerini kullandı. Yaptığı paylaşımda oyuncu, “Nazi askerlerinin binlerce Yahudiyi yakalayabilmesini sağlayacak noktaya gelebilmesi için devlet önce komşularının Yahudilerden nefret etmesini sağladı. Bu, birinden sadece politik görüşleri yüzünden nefret etmekten farklı mı? ” sözlerine de yer verdi.

Oyuncu daha önce de yine sosyal medya üzerinden yaptığı, salgın döneminde ortaya çıkan sağlık endişeleri sebebiyle getirilen maske takma zorunluluğuyla ilgili kararların kişisel özgürlükleri tehdit ettiği yönündeki fikirleri destekler nitelikteki paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan seçimlerde Joe Biden’ın seçilmesi üzerine ortaya atılan hile iddiaları konusunda da yorum yapmıştı. Oyuncu, insanların Twitter profillerinde yaptığı cinsel kimliklerini tanımlarken kullanılmasını tercih ettikleri zamirleri belirleyen düzenlemelerle kendi profilinde “beep/bop/boop” ifadesini kullanarak dalga geçmesiyle de tepkileri üzerine çekmişti. Carano, bu olaydan sonra zamirlerin kullanılma sebebini bilmediğini ve meslektaşı Pedro Pascal’ın kendisine anlatmasından sonra anladığını söylediği bir açıklama yapmıştı.

Kariyerine MMA dövüşçüsü olarak başladıktan sonra Haywire, Deadpool gibi yapımlarda yer almıştı.

gina-carano-filmloverss.jpg

Geri