'Star Wars' ile 'Star Trek' geliyor

Konu sahibi son olarak 2818 gün önce görüldü
1450181754882.jpg

Yıldız Savaşları serisinin son filmi olan "Güç Uyanıyor", perşembe günü vizyona girecek. Yeni filmin galası, Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentinde yapıldı. Yıldız Savaşları hayranları üç sinemadaki ilk gösterimde yer bulabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu..
Zaman geldi çattı. Yılın beklenen filmine sayılı günler kaldı.

Yıldız Savaşları serisini son filmi güç uyanıyor, 17 Aralık'ta vizyona girecek.

Yeni filmin galası, Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentinde yapıldı.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS
Galaya filmin oyuncularının yanı sıra, çok sayıda Yıldız Savaşları hayranı katıldı.

Yıldız Savaşları hayranları üç farklı sinemada yapılacak ilk gösterimde yer bulmak için uzun kuyruklar oluşturdu..

Herkes heyecanla Star Wars'ı beklerken, heyecanlandıran bir haber de Star Trek Beyond'dan geldi.

"STAR TREK: BEYOND" İLK FRAGMANI
Bilim kurgu hayranlarının vazgeçilmez yönetmeni JJ Abrams, bu sıralar Star Wars'la uğraşıyor.

Ancak 2009 yılında yeniden Abrams tarafından hayat verilen Star Trek serisinin yeni filminin fragmanı da yayınlandı.

Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor filmini yönetebilmek için koltuğunu Justin Lin doldurdu. Abrams'sa filmin sadece yapımcılığını üstlendi.

"Star Trek (Uzay Yolu) -Sonsuzluk" adıyla 22 Temmuz 2016'da vizyona girecek filmin fragmanı, konu hakkında ipucu vermese de, hayranlarına daha fazla aksiyon ve mizah vaat ediyor.

Işın kılıcı istiyorum yaaa jgjgj:D

Zaten geçen hafta sinemada görünce bile heyecan yaptım tabii ki gidecegiz.

star wars merakla bekliyorum şimdi ilk günden gidilmezse sorun olur heryerde spoiler minik görüntüler
star terk içinse "Turist Ömer uzay yolunda" dan sonra benim için bitti.

bu haber de bir tuhaflık var star wars force awakens filmi son fiim değil hatta bu konuda jj abrams bir açıklama bile yapmıştı hafızam beni yanıltmıyorsa star wars ın devam filmleri gelicek.

star trek ve star wars jj abrams ile yeni bir soluk kazandı bence devam filmleri başarılı olucaktır.

bu arada jj abrams ile ilgili bir dip not paylaşıyım;
jj abrams lost ve fringe missin imposible Armageddon gibi büyük yapımlarda imzası bulunmaktadır. steven spielberg in veliahtı olarak gösteriliyor.

Işın kılıclı facebook profil resmi yaptım ama kaldırdım akşam yapmam lazım:D

Du akşam bakıyım bende biraz photoşokla yaparım belkim :cici:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri