Stajyer Öğrenci

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
-Yanında staj yaptığı kişinin genellikle ego tatmin etmek amacıyla kullandığı köle, şamaroğlanıdır.

-Öğrenciliğin en ezik halidir.

-Maaş verilmeyen, sigorta yapılmayan üstüne amele gibi çalıştırılan cebinden verdiği yol parası, yemek parası da angarya olan türleri de mevcuttur.

Beleş işçidir. Ne kadar lüzumsuz ayak işi varsa yapar. En çok da evrak işi yapar. Tek iyi yanı sorumluluk olmamasıdır. Hata olursa da ben stajerim der yırtar.

Yok efendim öyle çay getir götür işleri. o şekilde staj göreceğime görmem o okuldanda mezun olmam daha iyi?! Staj için en çok önerebileceğim firmaların başında Mercedes Benz geliyor.

Bir yıl boyunca içinde bulunduğum durumdu. Severek başladığım bölümümü nefret ederek bitirmeme sebep olan olaylar silsilesi..

düşündümde stajyerlerde olmasa herhalde firmalar batar ya bütün işlere koşan kişi staj kadar saçma bir kavram görmedim ben

genelde büyük firmalarda gelinmesi istenmez , ama ufak firmalarda değer görür hoşunada gider iş ortamına alışma süreci level bir (Mühendislik olarak)

Genelde iş öğrenmek için giren ama çay servisi yapan öğrenci

İtilip kakılan insan.

Karın tokluguna çalısırlar.

Şirketteki temiZlik faks fotokopi ayak işleri onlardan sorulur.

fotokopi, fax çeken ve tabii üzüm yıkayan kişi.. :)

Hayat ona güzel .s.s

Vay be nerden nereye dediğim konu .s.s

Stajyer'de oldum stajyerlerde çalıştırdım hepsi de iyiydi. Elimden geldiğince bir şeyler öğretip arkadaş gibi çalıştık..

Liseye staja gittiğim ilk gün faciaydı ergenlerin her an yiyecekmiş gibi bakışlarına maruz kalmıştık aksjdj hatta bir kız öğrenci arkadaşıma takımın olayım giy beni demişti .d hocam şöyle mi böyle mi diye saçma sapan sorularla karşılaşıyorduk, öğretmenlikten soğutmuşlardı beni ama neyseki geçti gitti .d

Ofise aldık bir tane.

Canavar gibi valla. İş bitiriyor

Geri