staja gitmezsem ne olur

• Kullanıcı derdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4509 gün önce görüldü
slm ben açıköğretim meslek lisesi son sınıftayım bize staj zorunluymuş yanlız sağlık nedenlerinden gidemiyorum gitmezsem nolur snıfta kalırmıyım??

@derdomaölde bildiğim kadarıyla stajını bu sene yapmadıysanız seneye yapmak zorundasınız derslerde ise meslek lisesinde yüzyüze egitim dersleriniz varsa onlara gitmeniz gerekmekte dönem sınavlarına girdiğiniz zaman girdiğiniz sınavdan geçerli krediyi aldıgınız zaman sıkıntı yok yani sene sadece stajınızı yapmak kalıyor bir tek yapamazsanız diplomayı alamzsınız...

detaylı bilgiyi okulunuzdan da ögrenebilirsiniz size yanlış bilgi vermek istemem

tşkler yani ben bu sene yapmazsam bana diplomayı vermicekler doğrumu anladım???
birde öğretmenler kontrole geliyormuş 2 kere geldiler beni göremedilr işyerindekiler izinli demişlerdi bişey olurmu hocayla konuşmammı lazım??

staja gitmediğniz için stajdan kalmış olcaksınız kontrol ögretmenlerin gelmesi sizin hakkınızda bilgi almak ve işyerinin kontrolunu yapmak için geliyorlar genlede..

Hoca ile konus staj yapmazsan bi dosyan olmazsa diploma alamazsin.

gitmezsen gelecegi yakarsin :o
saka yaptim bilmiyom :d

staj gelecegin meslegin acisindan cok onemli bir etap herhangi nedenlerden dolayi yapamasanda stajsiz bir egitim cok fazla sey kazandirmaz sana teorik olarak cok sey ogrenirsin ama staj sarttir anca staj yaparak biseyler kaparsin sen gerisini dusunme nolursa olsun stajina git tamamla rahat olursun..

derdo sağlık nedenlerinden dolayı gidemedigini söylemişsin bunu okul yönetimiyle konuşman gerekiyor. Doktorların verecegi rapor dogrultusunda bir karar verirler diye düşünüyorum.

Çok kafaya takmamak lazım stajı zaten çay getir götür yaptırıyorlar

Geri