ßukre

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßukre; tebessümün yakıstığı üyelerimizden, forumda yeni olmasın rağmen cabuk uyum sağladı.:cici:

Tatlı bukre =) oyunlarda karşılaşıyoruz sıklıkla, her konuya katılım sağlayan hoş bir üyedir , aynı günlerde geldik foruma kader arkadaşı sayılırız :p

Tanımasam, sohbet etmesem de; sessiz, sakin, kendi halinde, şirin, sempatik üyemiz. :cici:

bu kısı ben canım ailemdeki 3 kız kardeşin en küçüğüne çok benzetiyorum.

tatlı cana yakın sempatik zeytin gözlü güzel :cici:

Geldiği ilk anda tahmin etmiştim nasıl bir kişi olduğunu

saygılı cana yakın uyumlu sevgiyi saygıyı hak eden iyi kalpli çok sevilen ve sayılamayacak kadar çok özelliği bulunan bir arkadaşımız aktifliliğinin devamlı olmasını isterim kendilerine saygılarımı sunarım

sevimli bu genç ya. yüzü falan. kara kaşlı kara gözlü bizim karaoğlan işte :D

Çok yakından tanışmasak da hakkında iyi düşündüklerimdensin. Saçların beni benden alıyor onu söylemeden edemiycem (:
Sorgu odasında sorduğun sorular herkesi terletse de insanlara değer verip, ilgilenmen, özen göstermen hoş bişey, ben seviyorum.

Herşey gönlünce olsun :)

Duru bi güzelliği var onun dışında soğuk geliyor bana yada sert mi denir ondan.
Öyle görunmek istiyorda olabilir.

Sıcakkanlı,saygılı,kibar hemşehrim.Kime nasıl davranacağını iyi bilir.Her şeyin farkındadır ; ) Düşünceli,duygusal ve değerlerine bağlıdır.Allah,güzel gülümsemeni yüzünden eksik etmesin.Her şey gönlünce olsun :cici:

Çok tatlı , sıcak kanlı hemşom en yakın zamanda buluşuruz inşallah :)

Anami göndericem evlerine :D

Daha ciddi yorum yapmam icin biraz daha taniyacagim, sonra daha cok yazacagim :p

Cıvıl cıvıl hemşerim :) Sevecen, tatlı, samimi...
İyiki bu foruma gelmiş :cici:

Gittikçe ısınıyorum ve ısınıyoruz forum olarak ona ..
Yazması kadar okumasını ve düşünmesini de seviyor belli ki ..
Pek belli etmese de çok güçlü bir adalet duygusu olduğunu da hissediyorum ..
Dengeli ve düzgün karakteri ile dikkatimizi çekti sevgili Bukre ..

Sıcak kanlı güler yüzlü En kısa zamanda sorgu odasında görmek istedigim üyemiz. ( İyiki bana denk gelmeyip geç kalmış :D )

Bukrenin asil bir duruşu var ağır başlı ve bu duruş kendisine çok yakışıyor.

kadın halimle beni hasta ediyorr,erkek olsam yataklara düşerdim,Allah korusun :Pp

Paylaşımlarını sevdiğim, takdir ettiğim ve takip ettiğim biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri