ßir Rüyaydı Sanki Aşk

• Kullanıcı Süttozu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Konu sahibi son olarak 5273 gün önce görüldü

Öyle anlamlar katmıştın Ki Yüreğime.. Sanki Her anı senle yaşamış her Güzelliği Seninle Tatmıştık...Sevmiştim Eskidende Ama Sendeki Gißi Deilldi Hiçßir Sevme...Sana Asla Açamadığım Gizli Kapaklı Sözlerim Vardı Söylemesi Zor ...Aşk Deildide ßizimki İki Taraflı ßir Anlaşmaydı Sankı ßelki ßundan ßöyle Kapandım İçime...Her Dilime Geldiğinde Tıkıştırıp Tıkıştırıp İçime Attım Sevdanı..Söylersem ßitecektin Sanki.... Ecel Gißi Korkup Ölücek Gißi Sevmiştim Aslında..ßelki ßende Farkında Deildim İçime ßukadar İşlediğinin.. Hep Rüyalarımda Görürdüm Seni.. ßazen Çaresiz ßazen mutlu...Kimseye Diyemezdim Yine İçime Akıtırdım seni...Söylersem Gerçek Olucak Gißi ..Senin Çaresizliğine de dayanamazdım ßiliirim..O kadar Çok Güwenırdımki Sana Daha Önce Güwenmmediğim KAdar Kimseye...Omzuna ßaşımı Koyup Yaslandığımda İşte Mutluluk Derdim...Yine İçimden Tabi ..Söylersem Giderdin..Neydi ßu KAdar Korkutan İçim Sankı KArabasan Gißi Her an Yakamda PAçalarımda...Ne KAdar Kaçtıysam Gerçekten O kadar ßattı Gözüme ..ßir Rüyaydın Sen Hem Güzel hem İmkansız ...UYandım İşte En Güzel Rüyamdan Sen Yoktun Artık ßelkide Gittiğini Sandın Kalbini ßende ßeni Sende Unuttup...Hiç ßukadar Çaresiz Deildim Seni Her Gördüğümde İçime sokarak Sarılmak İsterım Hala ..Ama Gitmiştin Sen Öyle Deilmi .. Gitme Diyemedimm Sana ßelkide Çok Geç KAlmıştık...Suçluyamıyorum Suçlanamıyorum Ölümle Yaşamk Arasında İnce ßir Cizgide Yürüyorum Tek Farkım Nefes Alıyorum... Seni Sevmemeiştim ßen Aslında Seni Çokkkk Sevmiştim ...

(ZaFiŞ)

Geri