ßaşak'ın Kedileri

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
tumblr_mki1zel5ij1s2gg27o1_500.gif

Dünyanın en şirinleri bunlar ama :)

tumblr_mk6ya4w2v51s2gg27o1_400.gif

evet Pir ben alamadığım için böyle tüm gün resimlerine bakıp duruyorum :)

Benim annem de istemiyordu ama eve yavruyken dünya tatlısı bir şey soktum ve görür görmez içi eridi :)

Pir ben iran kedisi getirttim bayada minnacıktı ama annemin hiç bi yeri erimedi :( eridiysede bana çaktrmadı çnk benim 2 köpeğim birde kedim öldü ve ben baya depresyona girdim ondan ötürü sanırım aldırmıyor

Ömür doldurduklarından mı, yoksa hastalıktan mı öldüler?

Ömür doldurduklarından mı, yoksa hastalıktan mı öldüler?

Lesi vardı safkan sibirya kurduydu çamlıcada gezdirirken ki oranın trafiğini bilirsin araba çarptı kucağımda öldür..

Benek vardı çin pekinist cinsiydi o vadesi ile öldü ama ciğerlerinden rahatsızlanmıştı çok yaşlanmıştı kucağımda oynarken birden ağzından pembe köpüklü bi kan geldi ve öldü :(

Potzi kedim ise ki bunu hiç anlamış değilim neden öldüğünü sabah uyandığımda yatağımın ucuna çıkmış gözleri açık ve hala bana bakar şekilde öldü Pir ve ben bunların hiç birini kolay atlatamadmm :sulugoz:

Lesi hadi neyse ama Benek ile Potzi şüpheli durum. Verilen gıdalardan da olabilir, yalnız kaldığında midesine indirdiği yabancı bir şeyden de olabilir. Dikkat etmek gerek. Evde hayvan besleyenlerin ortada bir şey bırakmaması lazım. Ne olur ne olmaz. Hayvanlar yalnız kaldıklarında strese girip kendilerine zarar verecek şeyler yapabiliyorlar.

Üzüldüm senin adına...

Geri