ßaşak

Konu sahibi son olarak 3528 gün önce görüldü
Ne geridedir ne ileride.
Tam ortasındadır muhabbetlerin

Cok seviyorum ya :rolleyes:
Biricigim daima mutlu ol :kiss:

Benim gibi saygıdeğer bi şahsiyet bu konuya nasıl yazacak bilmiyorum.. Sana yazmadan önce seviyene inmek için google nasıl varoş olunur apaçi olmak istiyorum diye aratıp öğrenmeye çalıştım kıymetimi bil...Kendisi varoşun tekidir.. Ama iyi kız ya ( lafın gelişi ) :D
Sonra
Çok neşeli biri etrafa neşe saçıyor Ama bn bu başakı okulda öğretmenin her espirisine gülen tiplere benzetiyorum :D
Şimdilik bu kadar ama ben tekrar yazdığımda lütfen kendini geliştirmiş bir insan ol tavsiyem çeşitli seminerlere katılıp kişisel gelişim kitapları okuman inan düzelirsin he bide başına kitap koyda yürü zerafetin olur belkiiii :D

Forumdaki neşesini seviyorum. Böyle keyfim kaçıkken hele eğlenceli yorumlarına denk geliyorsam bütün keyfim yerine geliyor. Tanışmadık,konuşmadık. Damarına basılıyor bazen o zaman atarlı yorumlarını görünce bile heh diyorum heyheylenmiş ama o halinde ayrı bir sempatiklik var.

Bir ömür neşen daim olsun. Hayat kısa; kuşlar uçuyor madem hayatı dolu dolu yaşamak gerek.

Sevgiler.

yediği yemekler hariç iyi biri :)) aşırı saf dışarıda gezerken kandırıp şimdiye kadar kaçırılmadığı için şanslı :ddd

Dünyaya bir daha gelsek kız kardeşim olur 1. dereceden, hoş şimdide öyle ama : )
Zararsız dünya iyisi birisidir, zararsız derken siz yine ayağınızı denk alın hani iyiye iyi kötüye kötüdür.
Bu forumun bana en büyük artısı kendisinin dostluğu oldu bana fazla uzatmadan iyiki var iyiki tanıdım demek istiyorum, onu üzen onu kıran memleket farketmeksizin karşısında beni bulur.

Seviyorum seni ekür...:hello:

İnsanı şaşırtan birisi. Bana hadi ya dedirtiyor mesela..

Doğru ya da yanlış , yorumsuz henüz yorum yok

Kendisi olabilme yolunda güzel olan bu.

Gözlemlediğim kadarıyla fazla etliye sütlüye karışmayan, haddini bilen bir bayan portresi çiziyor. Katıldığı konularda da olgun ve yerinde yorumları var. Objektif düşünceleri sebebiyle sevenleri de oluyor doğal olarak. Detaylı bir tanışmışlığımız olmadığı için diyeceklerim bunlarla sınırlı.

:hi:

Şimdi nerden başlayım.. Bi başak varmış ergen B li zaa xd işte forumlara küsmüş girmiyormuş hanımefendi slk sanırım ya da çocuk çoluğa mı karıştı ne. Ashjsdjdk bu hıyarıda kim alsın gerçixd
Aslında senle tanışmamız fevkalenin fevkindeydi aradan çok uzun zmaan geçmiş umarım varoşluktan kurtulup kişisel gelişimi tamamlamısındır :D , nasıl s/övücem bilemedim :D

Simdi kim bilir nerelerde eski muhabbetleri ozledim olum senle. (:

aeg'in yetenek sınavıyla kadroya aldığı meleklerden o da, evlenirse kıdemini ihbarını verip çıkarıcam işten sanırım

Forumun belki de sanalın ilk kedicileriyiz.
Bizden sonra bir sürü kedici türedi ama çoğu yapmacık :mks:
Dünyalar tatlısı pamuk gibi bir kedisi var.
Dostlarına verdiği haddiden fazla değerle gözüme çarpardı hep.Onun kadar seveni,sahipleneni görmedim pek.
Doğal biri,tepki göreceğini de bilse fikirlerini deklare etmekten çekinmeyelerden.
Ortalamanın fersah fersah üstü güzeldir ayrıca,Allah gönlüne göre versin :p

@Başak ile ßaşak ayni kisiler mi diye merak ettigim uye.

Hayır aynı kişiler değiliz :kaç:

üff üff üff, ne övmüşüm ne övmüşüm.kljdfg ama yanlış tek bir cümlem olmamış. iz bırakan üyelerden olduğu zaten aşikar. annesi ile bizi misafir ettiklerinde yakından tanıma fırsatı bulduğum için, geçmişi dönüp baktığımda mutlu olduğum, iyi ki dediğim kişilerden biriydi. çok zaman oldu, ülkeler değişti, hayat değişti, yaşlar değişti; ama görüyorum ki enerjisinden ve samimiyetinden hiçbir şey eksilmemiş. hoş geldin, kıvırcığım:*

Geri